реклама

реклама

Купуючи або продаючи криптовалюту, ніколи не забувайте про безпеку. Головний принцип в цьому питанні-завжди вибирати надійний обмінник. Фахівці Crybex розповідають, як вибрати правильний кріптообменнік у Львові та взагалі як купити криптовалюту в Україні без ризику втратити кошти.

Репутація напрацьовується роками і втрачається в одну мить.

Кількість криптообмінників зростає пропорційно розвитку галузі. На жаль, крім добропорядних, є і неблагонадійні. Останнім часом повідомляються новини про інвестиційне шахрайство і обман при здійсненні угод. Щоб не стати жертвою зловмисників, ретельно перевіряйте доступну інформацію.

Як перевірити криптообмінник?

Перша і найпростіша порада — почитайте в інтернеті відгуки про сервіс, що надає обмін криптовалют і поцікавтесь у знайомих з кріптоіндустріі. Більшість користувачів і представників сфери слідують принципу відкритості та прозорості і підтримують один одного та новачків в крипті. Коли хтось стикається з потенційним скамом, спільнота закликається розібратися в питанні і донести інформацію до максимальної кількості людей. Тому відгуки дійсно важливі.

Якщо ви знайдете негативні відгуки про сервіс, обов'язково подивіться, чи вирішилася проблема і як. Часто труднощі у користувачів виникають через помилки. Якщо представники сервісу спокійно, осудно і адекватно відповідають, вирішуючи проблему, значить причин для занепокоєння, швидше за все, немає. Адже в будь-якій роботі бувають збої. Якщо ж представники не йдуть на діалог або відповідають в стилі «сам дурень», не зв'язуйтеся з сервісом.

Кращий курс на ринку

Обравши обмінник криптовалюти у Львові, зверніть увагу на пропоновані курси і рівень безпеки сервісу. Курс повинен бути не просто вигідним, але і ринковим. Порівняйте з курсами на агрегаторах CoinMarketCap і CoinGecko. Якщо вам пропонують курс, який» значно вигідніше«, ніж на ринку, задумайтеся про причини такого» розпродажу". Від рівня безпеки сервісу залежить збереження коштів і даних користувачів. Зверніть увагу, чи можна включити двофакторну аутентифікацію і додаткові налаштування безпеки.

Довіряйте тільки надійним і перевіреним сервісів! Crybex пропонує приємні умови обміну, високий рівень безпеки і зручну покупку і продаж криптовалют онлайн і оффлайн в пунктах видачі валют в Одесі, Києві, Харкові та інших містах України!

*Реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100