реклама

реклама

Асоціація «Незалежне об’єднання сільськогосподарських підприємств Чорнобаївського району» щиро вітає із днем народження Андрія Петровича Душейка - заслуженого працівника сільського господарства України, кандидата сільськогосподарських наук  та наукового консультанта з агровиробництва і співзасновника корпорації «Дніпро».

Душейко А,

Андрій Петрович для всіх, хто його знає – взірець мудрості, невичерпної енергії, високого професіоналізму, щирого вболівання за свою справу, поваги й доброзичливого ставлення до людей.

У цей гарячий час, коли  весь світ єднається у відчайдушній боротьбі за Україну Ви, шановний Андрію Петровичу,  відзначаєте найважливіший день, коли Господь благословив народження на цей світ. Тому ця подія важлива не тільки для Вас, для Вашої родини, але і для тих, з ким поєднала Вас Доля, професійна діяльність, чи просто дружні, щирі стосунки.

Із всією щирістю хочемо побажати Вам добра,  мирного, яскравого сонячного тепла, любові від рідних і близьких, поваги від людей. Зичимо невичерпаного здоров’я, невсипущої енергії, хай кожен новий день приносить лише щастя, сил духовних і фізичних, терпіння, наснаги, поваги, оптимізму. Божої ласки Вам та благословення, довгих-довгих  років життя!

***

Найщиріші й найтепліші вітання з нагоди дня народження адресуємо дорогому сину, люблячому і дбайливому чоловіку, батьку, дядьку Андрію Петровичу Душейку із Васютинців!

Зичимо тобі у ці надзвичайно складні для України і для усіх нас дні, Божого благословення, мирного неба, віри й впевненості у щасливому майбутньому. Бажаємо гідно вистояти всі негаразди і не втрачати оптимізму, любити рідну землю, якій присвятив своє життя і знаходити шляхи до ефективного господарювання. Справжнього тобі, козачого здоров’я, достатку, добра і сімейного тепла, наснаги у нових починаннях і звершеннях. А милостивий Господь нехай сторицею віддячить тобі за тепле сяйво твоєї душі, за всі добрі справи та ніжне серце.

Із любов’ю родина Душейків

реклама

Інші матеріали по темі:

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100