реклама

реклама

Кіно рідною мовою стає все більш популярним. Дуже часто український дубляж виявляється більш точним та краще адаптованим до розуміння нашим глядачем. Варто зазначити й високу якість сучасних вітчизняних кінокартин. Якщо є бажання подивитися фільми українською, зручніше за все скористатися сервісом Київстар-ТБ.

 234

Переваги кінопорталу

Користувачі Київстар-ТБ отримують багато переваг. Серед них:

  • великий вибір пропозицій (кіно в різних жанрах);
  • висока якість відео;
  • доступ до останніх кіноновинок;
  • перегляд з будь-якого пристрою (смартфон, ноутбук/персональний комп’ютер, смарттелевізор);
  • телебачення з сотнями телеканалів та інше.

Краще за все настрій підіймають вітчизняні кінокомедії, яких досить багато в каталозі. За останні кілька років знято десятки таких фільмів. Не менш захопливе й пригодницьке або історичне кіно. Любителі документалістики також знайдуть в каталозі матеріали собі до смаку.

Останні хіти від кращих кіностудій

Користувачі сервісу Київстар-ТБ одними з перших отримують доступ до новинок, які щойно випущені в прокат. Прямо вдома можна переглянути нове кіно у відмінній якості.

Якість відео та звуку заслуговує окремої уваги. Новинки виходять в якості 4К, дивитися буде зручно навіть на дуже великому екрані телевізора. Глядачі не помітять зернистості або інших недоліків при такій високій якості.

Озвучування також виконується на дуже високому рівні: актори дублювання озвучують закордонних кіногероїв, точно передаючи всі емоції та особливості мовлення різних персонажів. Різноманітні жарти адаптовані під вітчизняного глядача.

Незалежно від уподобань, кожен знайде собі в каталозі варіанти для перегляду. Одночасно можна використовувати до 5 пристроїв.

Не лише новинки кіно пропонує Київстар-ТБ. Користувачам доступна й улюблена класика. Якщо хочеться переглянути закордонне кіно минулих років, варто тільки вибрати його серед пропозицій каталогу. Навіть фільми 20-річної давності представлені в HD та Full HD якості. У глядачів не виникне дискомфорту при перегляді.

*Реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100