реклама

реклама

Страхування життя потрібно не тільки тим, хто займається екстремальними видами спорту або постійно ризикує своїм життям на роботі. У такий спосіб є реальна можливість накопичити гроші на якусь важливу подію: весілля, перший іпотечний внесок, на навчання дітей та ін. Тобто, окрім стартової мети — забезпечити фінансову подушку безпеки для рідних на випадок, якщо зі застрахованою особою щось станеться, у цього виду страхового захисту є багато інших можливостей.

7f77f1b2-5353-49c1-b2cf-81b87ad82b7f

Які основні цілі страхування життя?

Класичні програми страхування життя передбачають фінансовий  захист родини застрахованої особи від її передчасної смерті або втрати працездатності. Розмір страхової суми у різних страхових компаній буде відрізнятися, але приміром одна із надійних організацій УНІКА пропонує максимальну страхову суму у 200 тис. евро. Виплату отримують рідні загиблого у термін до 30 днів. Цей вид страхового захисту стає основою для змішаних програм, коли виплату можна отримати в разі отримання травми чи настання хвороби.

Також страхові програми life-страхування дозволяють накопичити певну суму на пенсію або на навчання дитини.

Тобто можна протягом якогось періоду сплачувати страхові внески і по закінченню терміну дії договору капіталом разом із накопиченими бонусами зможе розпоряджатися застрахована  особа.

Страхова сума в таких угодах зростає до 500 тис. евро. Термін дії таких договорів — від 5 до 20 років. Менше, ніж на 5 років заключати угоду невигідно, тому що у цьому випадку прибуток буде невеликим, а тарифи високими.

Кому найбільше потрібно страхування життя

Фінансові експерти радять подбати про своє майбутнє буквально кожному. Насамперед це важливо для тих людей, хто прагне мати забезпечену старість і не залежати від держави.

Також можна таким чином подбати про майбутнє власних дітей, онуків. Такі страхові виплати матимуть конкретну адресність — гроші зможе отримати тільки та особа, що була вказана у страховому договорі.

Серед додаткових переваг life-страхування називають те, що страхові виплати не оподатковуються, їх не можна конфіскувати, заарештувати, розділити при розлученні.

Паралельно можна подбати про захист власного здоров’я від нещасних випадків або серйозних хвороб. Окремі програми передбачають виплати ста відсотків страхової суми, якщо з людиною щось станеться або їй потрібно буде складне лікування. Таким чином система страхування разом із надійною страховою компанією допоможуть подолати усі життєві негаразди.

*Реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100