реклама
Sucurity Police

реклама

З 1 вересня освітній процес в Україні здійснюватимуть у режимі офлайн.

2742052

Про це у вівторок, 7 червня, сказав перший заступник міністра освіти і науки Андрій Вітренко в ефірі національного телемарафону, інформує «Кореспондент».

«Я хочу повідомити всім батькам, усім учням, нашим студентам, що 1 вересня освітній процес в Україні буде відновлено в режимі офлайн. І всі діти, студенти, учні повинні піти до школи, в університети, в коледжі, до закладів професійно-технічної освіти. Я закликаю наших дітей готуватися до офлайн-процесу в українській освіті», – сказав Вітренко.

Чиновник додав, що очікуються зміни в освітніх навчальних програмах з окремих предметів. Передусім це стосується шкільного предмета Захист Вітчизни.

«Зміни стосуватимуться посилення практичної спрямованості цього предмета. Діти мають знати, вміти. Там буде посилено національно-патріотичне виховання. І буде окремий блок, який стосуватиметься протимінної діяльності», – сказав Андрій Вітренко.

Крім того, зміни стосуватимуться зарубіжної літератури. Багато російських книг планують повністю виключити з вивчення освітньої програми.

«Наприклад, це "Війна і мир". Такого вже в Україні вивчати не будуть. Тобто все, що оспівує ці орківські війська, зникне із програми вивчення зарубіжної літератури», – наголосив Андрій Вітренко.

Також будуть внесені зміни в методику викладання історії України та світової історії.

Нагадаємо, через російські бомбардування та обстріли в Україні пошкоджено 1 940 закладів освіти, з них 184 було зруйновано повністю.

Фото: Слободской край

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #3 АРСЕН 08.06.2022 06:41
Треба взнати,щомвони там курять в міністерстві?
Ще вчора шукали в школах бобмосховища,а це матуть,знайшли скрізь.По 5 штук.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #2 злобный вася 07.06.2022 21:05
как в школу?
а выдуманные эпидемии закончились?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #1 Стас 07.06.2022 19:02
Було б добре,якби вчили будову зброї не по малюнках,мінно-вибухову не на картоплинах та щоб учні мали доступ до військової частини з метою ознайомлення дії статуту внутрішньої служби,розміщен ня військовослужбо вців,зберігання зброї,обслугову вання техніки замість розглядання малюнків... В деяких школах навіть кабінету Захисту немає... В іншихЗахист читають вчительки співів тощо... А
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100