реклама

реклама

Дизайнери підбирають під кожну конкретну кімнату свій варіант обробки, адже у ванній кімнаті використовується плитка, а для вітальні підійде фарба або шпалери. У деяких випадках можна комбінувати варіанти обробки, використовуючи одночасно кілька матеріалів, але в єдиному стилі. Варіантів є маса, але на користь кожного рішення є кілька аргументів.

Критерії вибору обробки

Найчастіше звичайні користувачі враховують кілька параметрів вибору ідеального декору:

  • екологічність (матеріали не повинні бути токсичними та шкодити людині);
  • відсутність алергічних реакцій у мешканців;
  • вартість (суб'єктивний фактор);
  • технологія нанесення (іноді процес монтажу трудомісткий і набагато дорожчий, ніж сам матеріал);
  • характеристики оздоблення (вологостійкість, можливість мити поверхню);
  • відповідність інтер'єру (фактура, колір, дизайн та оформлення).

Практично у всіх приміщеннях та офісах використовується універсальне рішення – шпалери. Ознайомитися з великим асортиментом цього виду декору найзручніше тут

 https://art-oboi.com.ua/ua/oboi, де є картки товарів, детальні характеристики та описи, а для наочності надаються фотографії. Фахівці компанії «Арт-Шпалери» нададуть свої поради та нададуть консультації щодо вибору ідеального рішення.

Фарба – нестаріюча класика

Процедура фарбування нечасто пропонується майстрами, адже це трудомісткий не завжди підходящий варіант. Крім того, покриття має бути підготовлене. Деякі дизайнери наполягають на фарбі лише заради того, щоб реалізувати свої фантазії та показати творчість.

Сьогодні виробники пропонують водоемульсійні, алкідні, силікатні та масляні фарби на вибір. Кожен із варіантів використовується під конкретні умови та у певних приміщеннях. Їхня вартість відрізняється залежно від обраного виду.

Декоративна штукатурка

Ідеальне рішення для незвичайного оформлення. У складі штукатурки є цемент, кам'яна крихта та різні добавки, що робить таке покриття довговічним та надійним. Майстрами використовується мінеральна штукатурка, акрилова, силікатна, рельєфна та венеціанська. Використання декількох шарів створює рельєф, забезпечивши реалізацію навіть найсміливіших рішень та ідей.

Обшивка деревини

Хороше рішення для сучасного дизайну інтер'єру. Мода на дерево поступово повертається, зокрема, використовуються дерев'яні панелі як елемент декору у вітальні чи спальній кімнаті. Облицювання звичайною фанерою або ДСП використовується на лоджіях або балконах.

*Реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100