реклама

реклама

Маєте власний манікюрний кабінет, робите найсмачнішу випічку чи проводите майстер-класи та хочете придбати нове обладнання чи товар для якісної роботи? Український ветеранський фонд відшкодовує для цього 20 тисяч гривень. Гроші можуть отримати дружини, чоловіки, матері та діти ветеранів і ветеранок, які мають статус ВПО.

“Ми фінансово підтримуємо ветеранський бізнес, а також сприяємо запуску нового. Підприємець самостійно купує обладнання чи товари, необхідні для роботи, а Фонд повертає витрачені на це кошти. Якщо вам довелося після 24 лютого купувати нове обладнання, ви маєте збережені чеки — ми можемо відшкодувати ці витрати. Або ж ви переїхали на нове місце і там вирішили відкрити ФОП, займатися підприємницькою діяльністю, ви також можете закупити обладнання та товар, і надати нам чеки”, — каже виконавча директорка Фонду Наталія Калмикова.

Важливо: придбане обладнання має відповідати КВЕДам вашого ФОПа. Інакше кажучи, якщо ви володієте манікюрним кабінетом, але придбаєте садове обладнання, такі покупки не відшкодовуються.

“Економічний фронт зараз дуже важливий. Малий бізнес часто не лише забезпечує виживання країни, а й допомагає донатами армії. Кожне нове робоче місце, проданий хендмейд чи надана бьюті-послуга — стабілізують економіку й наближають перемогу. Тому ми вирішили підтримати родини ветеранів у створенні та розвитку бізнесу”, — зазначає Наталія Калмикова.

Як долучитися до програми? Подайте документи на сайті УВФ в розділі мікрофінансування бізнесу — https://veteranfund.com.ua/. Якщо ваша заявка відповідає вимогам, після перевірки документів і схвалення — ви отримаєте кошти протягом 10 днів.

Що для цього треба?

Зберіть пакет копій документів:

- паспорт заявника з пропискою;

- довідка ВПО (скріншот із Дії не підходить);

- виписка чи витягу з ЄДР про ФОП чи самозайняту особу;

- один із документів, що підтверджує статус ветерана: посвідчення учасника бойових дій, посвідчення особи з інвалідністю внаслідок війни, посвідчення учасника війни;

- документ, що підтверджує спільне проживання з ветераном до війни, свідоцтво про одруження чи свідоцтво про народження дитини;

- документи, що підтверджують покупку після 24 лютого 2022 року для роботи бізнесу відповідно до КВЕДів (чек або видаткова накладна).

Програма підтримки діятиме до завершення воєнного стану. Український ветеранський фонд відшкодує перші 500 заявок, тому варто поквапитись. Допомогу надаємо одноразово.

Питання стосовно фінансування надсилайте на пошту Фонду: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100