реклама

реклама

Шановний Петре Григоровичу, на щастя, на здоров’я, на благополуччя і сонячних променів ласку нехай буде багатою Ваша доля!

294286282_1235218930597208_5477196005376440872_n

*У теплих обіймах літа, 2 серпня, відзначатиме свій день народження люблячий чоловік, турботливий батько, прекрасний дідусь, глава великого дружного сімейства Петро Григорович Душейко із Васютинець!

Сердечно вітаємо тебе, наш дорогий, і бажаємо завжди залишатися сильним чоловіком, з великим серцем, відкритою душею та щирістю у вчинках. Нехай це літо зросить твої літа щедротами теплих дощів, а  золота  осінь збере у комору найкращі засіви твоїх добрих справ. Щоб у тебе ніколи не вичерпувалося джерело життєвих сил і бадьорості, дні наповнювалися успіхами і яскравими злетами, приємними хвилюваннями і радісними подіями. Щиро зичимо, щоб твій шлях висвітлювали яскраві промені людського щастя, благополуччя і везіння. А Небеса хай тобі дарують  міцне здоров’я, непохитні віру, надію, любов та Боже благословення!

З любов’ю, родина Душейків: дружина Анастасія Олексіївна, сини Андрій, Олексій, Григорій зі своїми сім’ями.


*Колектив асоціації «Незалежне об’єднання сільськогосподарських підприємств Чорнобаївського району» сердечно вітає почесного голову асоціації, відомого аграрія, громадського діяча, благодійника, Заслуженого працівника сільського господарства України, Петра Григоровича Душейка із днем народження!

Шановний Петре Григоровичу!

Незабаром, 2 серпня до Вас завітає особисте свято, яке настояне ароматом літнього різнотрав’я і щедрим серпневим колосом!

І це є, не лише гарною нагодою щиро привітати Вас із черговим днем народження, але й найкращою можливістю висловити Вам велику вдячність та шанобливу прихильність за велику опіку та за вражаючий талант прицільно бачити мету і знаходити шляхи її досяжності. Усе найкраще і найвеличніше на землі, із землі починається, у ній з любов’ю народжується, любов’ю виколисується і від любові квітує і плодоносить. Ви наділені таким святим почуттям від батька-матері, і не розгубили цього діаманту, а тільки примножуєте його у своєму багатогранному житті.

То ж, з днем народження Вас, полум’яно і незрадливо закоханого у нашу українську землю-житницю, лідера, який вміє іти попереду, вести за собою, допомагати, надихати, мріяти і триматися у мрії на крилі. Божого благословення у всіх Ваших справах, миру, міцного здоров’я, бадьорості духу та невичерпної життєвої енергії, однодумців у роботі, вірних друзів поряд та успіхів. Нехай завжди супроводжує Вас відчуття Божої ласки та опіки! Нехай у Вашій оселі панують здоров’я, любов, щастя. Всіх Вам земних благ на многії літа!

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100