реклама Делікат

Кожна жінка, дівчина чи дівчинка у будь-якому віці хоче виглядати привабливо. А що може бути жіночнішим і витонченішим, ніж об'ємна зачіска з пишними локонами. Дрібні кучерики, витончені завитки, хвилі в голлівудському стилі та багато іншого можна зробити за допомогою плойки для волосся.

Як підготувати волосся для завивки плойкою

Щоб звести шкоду від використання плойки до мінімуму, слід підготувати волосся для завивки та вибрати правильний інструмент. Цей процес включає наступні етапи:

  1. Визначення розміру локонів. Цей параметр впливає вибір плойки по діаметру. Чим більше локони ви хочете, тим більше має бути прилад.
  2. Промивання волосся з використанням зволожуючих бальзамів. Укладання на брудній голові виглядатиме неохайно.
  3. Змиває засоби та сушить волосся. Це важливий момент, оскільки вплив, що робиться приладом на вологі пасма більше. Висушити шевелюру можна як феном, так і природним шляхом.
  4. Використання термозахисних засобів. При дії високої температури відбувається пошкодження волосся.

Дотримуючись простих правил, ви не тільки врятуєте пасма від пересушування, але й отримаєте укладання, як із салону.

Рекомендації щодо застосування плойки

Перш ніж приступати до зачіски, слід дотримуватися основних правил:

  • для створення м'яких локонів здорове волосся слід накрутити при температурі не більше 180 градусів;
  • ламке та слабке волосся краще крутити при 150°С;
  • для отримання тугих завитків можна розігріти прилад до 180°С.

Висока температура може призвести до пошкодження волосся.

Які існують техніки накрутки

Як отримати гарні хвилі без походу до салону? Вибрати плойку з урахуванням бажаних розмірів завитків та техніки накрутки.

Як отримати вертикальне укладання

Щоб зробити таке укладання, необхідно тримати плойку вертикально і накручувати невеликі пасма перпендикулярно до пробору. Потім слід потримати кілька секунд прилад із завитим локоном та акуратно витягти валик. В результаті ви отримаєте кучері спіральної форми.

Як отримати горизонтальне укладання

Така техніка відрізняється від вертикальної тільки накручуванням пасм паралельно проділу, тримаючи при цьому плойку в горизонтальному положенні.

Як освоїти техніку завивки джгутом

Така техніка часто використовується для тонкого волосся, перетворюючи прямі пасма на об'ємне укладання. Для завивки слід взяти валик циліндричної чи конусоподібної форми. Щоб отримати локони, що струмують, потрібно стягнути пасмо в тонкий джгут, а потім накрутити на прилад.

Є також другий варіант використання цієї техніки. Він полягає в завивці локонів від верхівки до кінчиків волосся, прокручуючи пасмо по всій довжині валика.

Як отримати локони, як у голлівудських зірок

Для такого укладання необхідно відокремлювати невеликі пасма і, підкрутивши в джгут, накручувати на плойку. Через кілька секунд акуратно витягнути валик, а локон, що вийшов, зафіксувати невидимкою або шпилькою в згорнутому вигляді. Починати краще з нижніх пасм. Після накручування всіх локонів, витягніть усі шпильки та пальцями розчешіть шевелюру.

Як зберегти отриманий результат надовго

Щоб результат зберігся краще придбати керамічну, турмалінову або тефлонову плойку. Такі прилади підходять для щоденного використання та зберігають форму локонам за рахунок рівномірного прогрівання валика. Після накручування пасм слід дати їм охолонути, щоб вони не втратили свій первісний вигляд. Для фіксації можна використовувати лаки, пінки або інші засоби. Важливо наносити їх на відстані близько 30 см, щоб кучері не розпрямилися під такою вагою.

Розмаїття плівок з техніки завивки

За технікою накручування локонів плойки розділені на кілька видів:

  • подвійна (є приладом з двома паралельними стрижнями);
  • потрійна (має три стрижні однакового діаметра, дозволяючи швидше отримати симпатичні кучерики);
  • з затискачем (завдяки йому можна накручувати пасма однією рукою);
  • без затиску (дана модель оснащена термозахисним ковпачком);
  • конусоподібні (створює більш природні завитки, роблячи їх широкими біля коріння і звужуючи на кінчиках).

Крім цих відмінностей, плойки також відрізняються діаметром. Вибираючи прилад, враховуйте тип волосся, довжину та бажану зачіску.

*Реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100