реклама

реклама

У міру зростання бізнесу й збільшення ужитку товару багато підприємців стикаються з необхідністю оренди складу. Залежно від необхідності можна укласти договір на тривале зберігання продукції в окремій компанії або самостійно знайти та орендувати склад. В такому випадку охорона приміщень — першорядне питання, яке необхідно вирішувати самостійно. Й найпростіше це зробити звернувшись до фахівців, наприклад компанії Ohholding.

222222

Як можуть відбуватися крадіжки?

Згідно з проведеними внутрішніми розслідуваннями деяких українських компаній, найчастіше розкрадання відбуваються через:

  • недбалості співробітників — відсутність перевірки працездатності замків, неуважність та інші фактори дозволяють злодіям проникнути всередину і вкрасти товар, подібні події зазвичай носять разовий характер;
  • повноцінне розкрадання — приносять більше шкоди через систематичність, зазвичай злодійство стає можливим через змову зі співробітником або несумлінності вже наявних працівників.

Вирішити обидва питання можна, якщо звернутися в охоронну службу.

Кілька варіантів вирішення проблеми

Щоб виключити можливість крадіжки рекомендується залучення і фізичної охорони, і пультової. У першому випадку наявність стороннього фахівця допоможе відстежити та запобігти ймовірність крадіжок й виносу майна. Також зменшується ймовірність крадіжки інтелектуальної власності. А пультова охорона запобігає фактам крадіжок у разі відсутності фізичного спостерігача.

Подібний комплекс заходів обійдеться зовсім недорого. Консультація з фахівцем компанії допоможе підібрати оптимальну кількість датчиків для приміщення, а наявність охоронця не обов'язково буде щоденною. Досить кілька змін на тиждень для запобігання можливості крадіжок.

*Реклама

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100