реклама

реклама

Відтепер дитяча картина, створена юним художником з Черкаської області, прикрашатиме Штаб-квартиру Ради Європи. Ще одна з автографами  високопосадовців повертається в Україну. Дитячі роботи до Страсбурга передав народний депутат від «Слуги Народу» Андрій Стріхарський.

на слайдер

Під час візиту на свій округ нардеп разом із однопартійцями відвідав виставку художніх робіт учнів Городищенської дитячої школи мистецтв ім. С. С. Гулака-Артемовського.

«Нас вразили сюжети малюнків і обдарованість дітей, – І ми вирішили  ініціювати проведення конкурсу дитячих малюнків «Україна майбутнього». На моє переконання, попри війну, ми маємо постійно підтримувати наших обдарованих дітей. Бо їхнє майбутнє – це те, за що ми усі зараз боремося», – розповів Андрій Стріхарський.

308937351_1404949703326923_5304897290455007015_n (1)

Участь у конкурсі узяло близько двох десятків юних художників із Корсунь-Шевченківського, Городища та Катеринополя. В результаті журі обрало дві роботи вихованців Корсунь-Шевченківської дитячої школи мистецтв, які тепер побачив світ.

«Дитячу картину з підписами високопосадовців, які працюють у Штаб-квартирі Ради Європи, ми плануємо вручити черкаському керівництву, щоб вона нагадувала, у які часи ми жили і що нас усіх гуртувало», – прокоментував голова Черкаської обласної організації політпартії «Слуга Народу» та нардеп Олександр Завітневич.

Решта картин обдарованих дітей-учасників пройде відбір. Відомі художники Черкащини, представники обласної влади, а також народні депутати від «Слуги Народу» Олександр Завітневич та Андрій Стріхарський оберуть серед них найкращі.

photo_2022-11-09_15-14-58

Підписані відомими державними діячами України, вони стануть лотами для благодійного аукціону.

«50% від продажу дістануться автору картини, решту передадуть мистецькій школі, де розвивають його талант. Таким закладам завжди потрібно багато витратних матеріалів. Звісно, частину коштів буде перераховано ЗСУ», – зазначив секретар Черкаської обласної організації політпартії «Слуга Народу» Олексій Пєчніков.

До слова, жодна картина, написана юними художниками у межах конкурсу «Україна майбутнього», не залишиться поза увагою. Їх запропонують придбати місцевим підприємцям та виробникам. Відтак її автор та мистецька школа,  яку він представляє, отримають винагороду за свої зусилля.

photo_2022-11-09_15-15-03

Конкурс відбуватиметься на теренах Черкащини на постійній основі.

Про це повідомляє пресслужба партії.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100