реклама

реклама

Гаджети є в кожного жителя України: без смартфона чи смарт годинника важко уявити сучасну людину. На https://elmir.ua/cell_phones/ представлено великий вибір мобільних пристроїв по найкращій ціні. Перш ніж замовити один з них, варто дізнатися про основні та додаткові можливості пристроїв.

5857687

Стандартні функції

Звісно, головним завданням завжди була і залишається можливість здійснювати дзвінки та короткі повідомлення. Крім того, більшість сучасних моделей здатна:

  • приймати та відправляти електронні листи;
  • нагадувати про важливі події;
  • користуватися інтернетом;
  • дивитися відео;
  • записувати розмови за допомогою вбудованого диктофона;
  • знімати фото, відео та багато іншого.

В більшості сучасних смартфонів є модуль NFC, що дозволяє проводити оплату в супермаркетах. GPS-навігатор дозволяє орієнтуватися на новій місцевості. Це лише частина стандартних можливостей.

Додаткові та ексклюзивні функції захисту особистої інформації  

Більшість виробників йде в ногу з часом, тому мобільні пристрої оснащені ексклюзивними можливостями. Одні моделі розблоковуються через відбиток пальця, а інші – «впізнають» обличчя власника.

На смартфоні зберігається дуже багато важливої інформації: від особистих фото до доступу до банківських рахунків. Тому потрібно належним чином захистити таку інформацію. Наприклад, розумне блокування дозволяє передавати інформацію між гаджетами в безпечному місці. Тобто смарт годинник синхронізується автоматично зі смартфоном без вводу пароля, якщо власник знаходиться вдома.

Хороша опція захисту даних – гостьовий режим. Якщо хтось попросив смартфон для здійснення дзвінка, варто лише активувати цей режим, і на телефоні будуть доступними лише базові функції.

Надважлива функція – пошук пристрою. У кожного з виробників гаджетів є власна технологія. Але її суть зводиться до того, що власник може побачити розташування смартфона на Гугл-карті. Знаходячись поблизу, достатньо активувати пошук, і загублений мобільний пристрій гучно про себе нагадує особливим звуком.

*Реклама

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Чат 05.01.2023 20:18
Автор опусу, напевне, далі свого гаджета нічого не бачить і не знає. А реальне життя зовсім інше. Хоча смартфони штука хороша. Але до них, як і будь-якої справи треба підходити творчо. Не усім же людям подобається цілодобово, навіть сидячи на горшку, п'ялитися у смартфон (це вже залежність).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Роман 05.01.2023 16:49
«Гаджети є в кожного жителя України» - як на мене, абсолютно безпідставно так говорити. Особисто я знаю принаймні десяток людей, які досі користуються "кнопковими" мобільними телефонами і слово "гаджети" сприймають виключно як "ну й гад же ти" ;-) Крім того, автору цього тексту не завадило б покращити знання української, щоб не писати "шедеврів" на зразок «великий вибір мобільних пристроїв по найкращій ціні», «Знаходячись поблизу» тощо.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100