реклама

реклама

13 січня, з 12-00 в Центрі Культури і Дозвілля  відбудеться  благодійний дитячий фестиваль “Маланка-Фест”, організований спільними зусиллями працівників культури, ГО “Підприємці Звенигородщини”, ГО “Звенигородщина активна”.

В рамках фестивалю діятиме  Ярмарок, на якому діти продаватимуть власні іграшки, книги, творчі вироби та смаколики. Усі зібрані на фестивалі кошти підуть на покупку квадрокоптера військовим.

Після успішно проведеного Благодійного Дитячого Ярмарку у вересні, на якому було зібрано в сумі під 100 тисяч на “ЗвеноБомбіль” для земляків-артилеристів, у місті вирішили не зупинятися і провести ще один масштабний дитячий захід.

маланка

Перелік активностей вражає і кількістю і різноманітністю.

Кондитери вчитимуть дітей працювати з кремом і глазур’ю, прикрашати тортики і коржики. Разом з волонтерами діти  робитимуть окопні і вощані свічки, а разом з працівниками Художньої школи розмальовуватимуть різдвяні зірки. Працівники музею облаштують автентичну фотозону, розкажуть про свято Маланки  і чому водять Козу, ще й проведуть  вікторину на перевірку засвоєного. А артисти порадують  майстер-класом по традиційному костюму і арт-практикумом по щедруванню і водінню Кози з перевдяганнями і співами.

Ще в програмі кілька фотозон з професійною фотозйомкою, снігова битва, бум-шоу, дитяча дискотека, букіністична крамниця, комп’ютерні ігри  і, звичайно ж, концерт!

Запрошуємо дітей і дорослих!

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100