реклама

реклама

Відкриття інтернет-магазину суттєво спростило взаємодію з покупцями, до того ж з'являються нові умови для аналізу асортименту та остаточного вибору ідеального товару. Партнери та дистриб'ютори отримують вигідні умови взаємодії, виробники можуть стати потенційними партнерами, пропонуючи великий каталог товарів у різному виконанні.

За досить короткий проміжок часу асортимент у магазині онлайн виріс у 3 рази. Відвідуючи інтернет магазин Фокстрот у Дніпрі покупцям не потрібно окремо відвідувати реальні магазини. Вибір робиться онлайн, після чого замовляється кур'єром доставка або самовивіз. Аналогічним чином відбувається оцінка покупки, а додаткові поради будуть надані менеджерами та співробітниками магазину.

Асортимент товарів

Окрім гаджетів та побутової техніки покупці можуть знайти у великому асортименті великий набір наступних категорій продукції:

  • для авто (тримачі, різноманітні аксесуари, автомобільний звук, електроніка);
  • для малюків (коляски, автокрісла, конструктори та різноманітні іграшки, засоби догляду);
  • для туризму та спорту (спортивний інвентар, велосипеди, ліхтарики, товари для риболовлі);
  • для домашніх тварин (іграшки та аксесуари, засоби гігієни та харчування);
  • для розвитку (книги, настільні ігри);

Запити покупців змінюються, тому з'являються нові підкатегорії та категорії. Клієнти при цьому отримують весь спектр якісного обслуговування: зручне розташування магазинів, доставку, оплату кількома способами, гарантії та консультації.

Умови доставки

Найпростіший і тим більше швидкий спосіб отримати покупку – оформити самовивіз. Для цього потрібно зробити покупку та вибрати відповідний вид доставки. Якщо планується оплата готівкою, сума не повинна перевищувати 49 999 грн.

Альтернативний спосіб – доставка Новою Поштою. Вартість визначається залежно від габаритів посилки та пункту доставки. Бажаючі можуть оформити безготівковий платіж для оплати за фактом доставки або оплатити товар онлайн та чекати лише на фактичну доставку до свого міста.

Ще один варіант доставки по Україні – сервіс iPOST. Вартість товару, що доставляється, не повинна перевищувати 20000 гривень, а також вага не повинна бути більше 30 кг, а габарити не більше 150 см. Альтернативна служба доставки – Укрпошта. При доставці до товару додається чек, інструкція з експлуатації та гарантійний лист.

*Реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100