реклама
Sucurity Police

реклама

Протягом 2022 року ПрАТ «Миронівська птахофабрика», ДП Птахофабрика «Перемога Нова», ТОВ «НВФ «Урожай» та ТОВ «Катеринопільський елеватор», що є частиною компанії МХП та здійснюють свою діяльність на Черкащині, сплатили майже 879 млн грн податків і зборів до бюджетів усіх рівнів.

Водночас загальна сума сплачених податків, зборів та внесків компанією МХП складає майже 4,6 млрд грн.

Компанія МХП підтримує та реалізує власні національні й локальні соціальні проєкти. Так, МХП передала понад 13 тис. тонн власної продукції волонтерам, працівникам і їхнім родинам, лікарням та ВПО. Компанія фінансово підтримувала ініціативи благодійного фонду "МХП - Громаді": допомогла з облаштуванням укриттів у школах, дитсадках і медзакладах на суму 6,6 млн грн; долучилася до виділення коштів у межах конкурсу "Час діяти, Україно!" на суму 8 млн грн. Також через грантові програми "Роби своє" та SEED від Глобального договору ООН МХП підтримала малий і середній бізнеси на 6,3 млн грн, розвиваючи ще в такий спосіб економіку громад та України в цілому.

Варто додати, від початку повномасштабного вторгнення МХП бачить свою роль в підтримці продовольчої безпеки та економіки України. Компанія підтримує роботу підприємств (за винятком підприємства «Український бекон», роботу якого компанія була вимушена тимчасово призупинити через посилення бойових дій в Донецькій області), зберігає робочі місця та сплачує заробітну плату вчасно і в повному обсязі, зокрема мобілізованим співробітникам. За 2022 рік компанія спрямувала на зарплати мобілізованим працівникам майже 459 млн грн.

Про це інформує пресслужба МХП.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100