реклама

реклама

І хоча ще декілька років тому мало хто використовував вітрівку як одяг для модних аутфітів, сьогодні це можливо. Дизайнери розробляють цю кофту не тільки для комфортних прогулянок чи зручного бігу в непогоду. Їм додають стильні дизайни, більш продумане оформлення з урахуванням кольорів і принтів. Тож ви можете обрати стильні жіночі вітровки в Megasport.ua від провідних спортивних брендів, таких як Puma, Nike тощо.

6678

Контрастні блоки

В оформленні вітрівок цього року переважають контрастні кольори, що на кофті виділяються окремими ділянками тканини. Таке зафарбування в стилі колор-блок тепер є ледь не обов’язковим для модниць. Подібні моделі, що можуть вам сподобатися:

  • серія Woven Track Top від Anta;
  • New Balance Achiever Mix Media;
  • Anta Single Jacket.

В аутфітах ви можете комбінувати такі вітрівки з однотонними сукнями й кросівками на платформі, класичними брюками й масивними чоботами. Якщо вітрівка подовжена, вона матиме гарний вигляд зі скінні та лонгслівом.

Прозорі тканини

Нетиповий варіант куртки має прозору тканину. Вона виготовлена з поліуретану і є гарним рішенням для модниць. Вітрівка легка, універсальна за стилем. Її можна носити одночасно з футболкою і джинсами, а можна додати брюки й водолазку нейтрального кольору, а панамку й сумку — яскравого.

А якщо вам подобаються зухвалі експерименти, то для вас є варіант із сукнею асиметричного крою та яскравими чоботами. Серед прозорих вітрівок можете звернути увагу на Anta Woven Track Top з мінімальним візерунком.

Яскраві відтінки

Якщо ви цінуєте спокійні образи, то краще звернути увагу на базові кольори, такі як молочний чи коричневий. Проте у 2023 році модними знову стають яскраві відтінки на верхньому одязі. Тож вітрівки можуть бути лимонними, зеленими, блакитними, червоними або помаранчевими.

В аутфітах ви можете використовувати яскраву вітрівку як головний акцент. Наприклад, всі інші кольори тоді будуть нейтральними. А можете створювати контрастні образи: фіолетовий з жовтим, глибокий зелений з фуксією тощо.

*Реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100