реклама

реклама

Результати рейтингу були оголошені 21 лютого під час щорічного форуму для HR-спеціалістів HR-POINT 2023. Журі рейтингу, до якого входять експерти HR-галузі, високо оцінили зусилля команди МХП у наданні молоді можливостей для навчання, розвитку, працевлаштування та кар’єрного зростання. Йдеться, зокрема, про програму з дуального навчання, що поєднує теоретичне навчання студентів у закладах освіти із навчанням на робочих місцях.

МХП в ТОП 5

Користь та позитивні враження від проєкту відзначають власне й самі учасники дуальної освіти. Серед них – Юрій Цуркан, другокурсник Національного університету біоресурсів і природокористування, майбутній зоотехнік. Хлопець бере участь у дуальному навчанні на одному з підприємств компанії – ПрАТ «Миронівська птахофабрика» (м. Канів), починаючи з жовтня минулого року та каже, що його очікування перевершили себе:

– Професію я обирав свідомо, за власним бажанням. Тож коли випала можливість спробувати себе в такій великій компанії як МХП, я вирішив, що цей шанс не упускатиму. Звичайно з університету я вже мав деяке уявлення як вирощують бройлерів, однак на птахофабриці мене вразило все – масштаби, автоматизація виробничих процесів, сучасне обладнання та люди, які люблять свою роботу.

Юрій розповідає, що спочатку трохи хвилювався чи впорається, але підтримка наставника і старших колег допомогла подолати побоювання: «Я вражений наскільки люди готові навчати, ділитися своїм досвідом, радити й підказувати. А ще – наскільки вся команда залучена в роботу та працює на спільний результат».

Після завершення дуального навчання хлопець мріє повернутися на підприємство та розвиватися тут в кар’єрному плані, адже переконався, що МХП – це світ можливостей для тих, хто хоче працювати й реалізовуватися в професії.

І на це має всі шанси – говорить його наставниця Марина Нестеренко, бригадир виробничої дільниці з вирощування птиці №25: «Юра відповідальний та перспективний хлопець. Він буквально горить роботою, цікавиться процесами, хоче все знати, вникає в деталі. Таку захопленість професією зараз серед молоді не так часто зустрінеш. Упевнена, що він буде класним спеціалістом».

Всього минулого року на «Миронівській птахофабриці» дуальне навчання пройшли або проходять 55 студентів з різних навчальних закладів. Семеро з них вже працевлаштовані на постійній основі. У тому числі серед партнерів підприємства три навчальні заклади Черкащини – Черкаський національний університет ім. Б. Хмельницького, Смілянський технологічний фаховий коледж НУХТ та Канівське вище професійне училище.

Загалом же на початок 2023 року МХП співпрацює з 19 навчальними закладами у Київський, Вінницький, Черкаський, Дніпропетровський та інших областях, а до програм дуальної освіти МХП вже долучилися сотні студентів. У компанії молоді фахівці отримують можливість здобувати необхідні практичні навички під час навчання за низкою спеціальностей. А за підсумками проходження програми – можливість працевлаштування на підприємства компанії.

Про це інформує пресслужба компанії.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100