реклама
Sucurity Police

реклама

Весна для алергіків — це точно не улюблена пора року, адже сезонна алергія (поліноз) позбавляє можливості насолоджуватися квітучою природою. Якщо ви страждаєте від полінозу, то ознайомтеся з інформацією про найкращі препарати від алергії на сторінці https://apteka911.ua/shop/lekarstvennyie-preparatyi/lechenie_allergii. Медична інформаційна система Аптека 9-1-1 допоможе вам забронювати онлайн потрібний медикамент в надійному аптечному закладі. Замовлення може бути доставлено по Україні поштою, також можна забрати ліки з аптеки самостійно.

35353

Які бувають препарати від сезонної алергії?

Щоби запобігти загостренню полінозу, необхідно вжити профілактичних заходів. Лікар-алерголог призначить застосування певних препаратів, приймати їх слід ще до того, як розквітне рослина-алерген. Лікар може призначити:

  • антигістамінні препарати;
  • кортикостероїди;
  • гомеопатичні засоби.

У відповідь на потрапляння алергену до організму вивільняється речовина гістамін, що є відповідальною за виникнення нежитю, набряків, висипу та інших проявів. Антигістамінні препарати зменшують кількість гістаміну або взагалі блокують його вивільнення.

Кортикостероїди — це синтетичні гормони, вони дуже дієві й здатні знімати запалення, але мають багато побічних ефектів. Гормональні препарати не можна застосовувати протягом тривалого часу, це своєрідна «швидка допомога». Якщо продовжити курс лікування, то це може спричинити серйозні проблеми зі здоров’ям.

До складу компонентів гомеопатичних засобів входять мікродози алергенів. Лікарі зазвичай неоднозначно ставляться до таких медикаментів, якщо і призначають їх, то лише в комплексі з іншими ліками проти алергії.

Дуже корисно застосовувати сольові розчини для промивання носових ходів, це дозволяє вимити пилок рослини, що провокує алергічні реакції.

Які бувають препарати від полінозу за шляхом введення?

Для лікування полінозу можна застосовувати:

  • системні таблетки (шлях введення — оральний);
  • креми та гелі (наносять на поверхню шкіри, щоб позбутися кропив’янки);
  • інтраназальні спреї (шлях введення — назальний);
  • кортикостероїдні препарати (шлях введення — інгаляційний);
  • очні краплі (місцеве введення).

Вибір медикаментів від алергії повинен робити лише лікар, не слід займатися самолікуванням, тоді поліноз не завдасть вам зайвих клопотів.

*Реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100