реклама

реклама Делікат

реклама

Оригінальні прикраси від Pandora давно здобули репутацію таких аксесуарів, які дарують гарний настрій та позитивні емоції. З їх допомогою можна повністю змінити образ або створити щось нове і водночас сміливе. Ознайомитись з детальним каталогом прикрас найзручніше на сайті інтернет-магазину e-pandora, де є окремий розділ із сережками.

Різні варіації їх виконання можна поєднувати як з офіційним та вечірнім образом, так і з повсякденним форматом. Є можливість купити золоті сережки чи срібні під усі випадки життя. Детальний опис кожної прикраси, її характеристики, параметри та фотографії для наочної оцінки дозволять зробити правильну покупку, виходячи із запитів.

Різновиди сережок

Вибір багато в чому залежить від того, який вид прикрас необхідно під конкретні завдання. На даний момент виробник Pandora пропонує такі варіації:

  1. Сережки-пусети. Прикраса складається з основи для кріплення до вуха та застібки, щоб зафіксувати прикрасу. Сережки такого типу мають різне оформлення та розміри, а також доповнюються чималою кількістю каменів. Це відмінне рішення як на кожен день, так і на особливі заходи;
  2. Трансформери. Знімна підвіска, а її фіксація відбувається на гвоздик. Подібні сережки прийнято вважати універсальними через їхнє особливе виконання;
  3. Ассиметричні. Відрізняються дизайном, формою, розміром та кольором. Подібну прикрасу можна носити і на одному вусі;
  4. Хупі. Форма півкільця чи кільця. Як доповнення використовується підвіска, каміння, перли та багато інших компонентів;
  5. Під намистини. Сережки, що застосовуються для одягання будь-яких намистин від Pandora. Це чудова можливість кожному охочому створити свою оригінальну прикрасу.

Після вибору форми та формату виконання необхідно подбати про підбір матеріалу.

Золото чи срібло?

Це матеріали, що часто використовуються для виготовлення сережок Pandora. Якщо говорити про срібло, використовується матеріал 925 проби. Бажаючі можуть купити кульчики срібні у формі квітів, птахів, зірок та інших елементів. Дизайн в цілому буває як простим, так і досить складним, що доповнюється камінням та іншими ілюстраціями.

Срібні сережки можна вважати універсальними через їх високу міцність, довговічність, практичність і надійність. У будь-якому випадку додається невелика кількість блиску до образу, застосовуючи відповідну пробу срібло.

Золоті сережки виготовляються з матеріалу 585 проби. Це відмінний варіант для жінок зі смаглявою шкірою обличчя. Матеріал зносостійкий, а в майбутньому не виникне жодних проблем під час догляду. Додатково можна вибрати сплав із покриттям 14K золотом. Подібні сережки забезпечать для образу блиск та красу.

Колекції сережок

На вибір є кілька колекцій, що відрізняються особливим форматом виконання:

  • Pandora ME (окремі елементи колекції дозволять використовувати їх як основу для одягання намистин);
  • Disney x Pandora (сережки виготовлені на основі образів персонажів всесвіту Disney, а також у вигляді деяких предметів та елементів);
  • Pandora Signature (незвичайний дизайн і форма, а як доповнення використовуються штучні камені).

Також варто звернути увагу на колекції Timeless, Moments та Marvel x Pandora, де також представлення яскравих рішень в унікальному виконанні.

Де придбати сережки?

Інтернет-магазин e-pandora стане чудовим місцем для вибору прикрас, ґрунтуючись на своїх запитах. Деталізовані фотографії та точні розміри кожного виробу дозволять знайти саме те, що необхідно. Додаткові рекомендації та поради надаватимуться досвідченими консультантами та менеджерами, враховуючи запити щодо формування образу та зовнішнього вигляду.

*Реклама

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Сережки Пандора 18.09.2023 12:06
Це ключик до особистого ящика Пандори сучасної жінки!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100