реклама

реклама

Криптовалюта давно перестала бути екзотикою і багато хто сприймає її як спосіб оплати за товари чи послуги. Але найчастіше вона сприймається лише як інструмент інвестування, що дозволить за деякий час отримати непоганий рівень доходу. Криптовалюта доводить свою потужність та надійність, є відмінним інструментом для диверсифікації активів.

567

Деякі перестали використовувати депозити у класичному розумінні та застосовують криптовалюту як спосіб інвестування та збереження грошей. Важливо знайти ідеальну криптобіржу або обмінник, і сервіс wellcrypto в цьому випадку буде порятунком. Це інформаційний ресурс із детальною аналітикою та перевіркою кожної відомої біржі. За кілька хвилин можна оцінити кожен із варіантів і зробити правильний вибір.

Переваги інвестицій

Застосування криптовалюти як інвестиційного інструменту давно має кілька переваг та плюсів:

  1. Висока керованість. Управління та обслуговування криптовалюти багато в чому гарантує її розвиток. Усі транзакції залишатимуться на устаткуванні розробників, відповідно вони одержують винагороду;
  2. Безпека. Інформація знаходиться у блокчейні, відповідно ніхто її не зможе змінити чи видалити. Також дані про користувачів приховані;
  3. Швидкість та вигода. Операція з переказу займе лічені секунди, крім того, відсутня класична комісія, як у випадку з банківським переказом.

Важливо знайти ідеальну криптовалюту або криптовалютну пару, а також визначитися з криптобіржею. Заздалегідь необхідно вивчити рейтинг обмінників криптовалют, якщо хочеться розпочати інвестування з обміну класичних грошей на криптовалюту. Це важливий момент збереження грошей у повному обсязі та оплати невеликої комісії.

Інструменти інвестування

Варіантів кілька, і перш ніж вибрати оптимальний варіант, необхідно оцінити всі ризики та особливості. Стандартний інструмент – це покупка цифрового активу та його зберігання доти, доки ціна не зросте. Згодом він продається і різниця цін є доходом.

Є варіант CFD, коли фактичного володіння цифровим активом не передбачено. Інвестор купує лише умовну одиницю, щоб потім торгувати базовим активом. Є можливість торгувати пару BTC/USD та отримувати вигоду від обсягу угоди, прогнозуючи курс. Чимось схоже із ринком Форекс.

Альтернативний варіант – це ф'ючерсний контракт, коли між продавцями та покупцями укладається угода, щоб у майбутньому у визначений день і час продати актив за заданою ціною. Це чудовий варіант для тих, хто впевнений у майбутньому у підвищенні чи зниженні вартості.

*Реклама

реклама

Коментарі  

 
-1 #1 Тема наступної реклами 08.01.2024 19:43
Як правильно інвестувати криптовалюту в підкуп можновладців та депутатів всих рівнів, а також трудяг в поті відгодованих ліц з ТЦК.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100