реклама Делікат

Нещодавно у Черкасах відбулося відкриття офісу Центрального Хабу МХП.

Центральний Хаб МХП об’єднує три рослинницькі підприємства компанії МХП, що знаходяться на території Черкаської та Київської областей, – «МХП-Урожай», «МХП-Агрофорт» та «МХП-Агро-С». Очолив Хаб Олександр Воскобойнік (керівник «МХП-Урожай»), інформує пресслужба МХП.

Фото: МХП


Новий офіс відкрили в центрі міста. Він стане мозковим центром Хабу, де будуть ухвалювати рішення, напрацьовувати методологію та налагоджувати ключові виробничі процеси.

У компанії МХП підходять з великою відповідальністю до організації умов праці для своїх співробітників, бо переконані, що робота має приносити як матеріальне, так і емоційне задоволення, тоді працівники почуватимуться щасливими. Відтак турбота про фізичне та ментальне здоров’я співробітників створює умови для їх самореалізації, генерування креативних ідей та впровадження інноваційних проєктів.

Фото: МХП


Турбота про працівників, клієнтоцентричність, партнерство, командність та можливість «збирати досвід» приваблює до компанії молодь. МХП увійшла до рейтингу ТОП 25 роботодавців, відкритих для молодих талантів, а також до 10 кращих роботодавців України за версією Forbes.

Фото: МХП


Якщо ви готові розвиватися і навчатися та мрієте працювати в команді крутих профі міжнародної компанії, можете розглянути вакансії в Черкасах:

  • фахівець з обліку взаєморозрахунків з підприємствами групи - www.work.ua/jobs/5758784/

*Новини партнерів

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100