реклама Делікат

Почули про новий тариф з телеекрана? Чи побачили анонс на бігборді? 

Тоді мерщій дізнаватися умови, щоб зробити зв'язок вигідніше та зручніше. А ми розкажемо, як підключити тариф та наведемо переконливі аргументи на користь того, чому варто регулярно звертати увагу на новинки від вашого мобільного оператора.

2

Чому не варто сумніватися?

Стежити за новими тарифами — важливий крок для тих, хто хоче ефективно розпоряджатися коштами та не відмовляти собі в необхідних послугах зв'язку.

Є одразу кілька причин переглянути поточний план:

  1. Зміна потреб. Залежно від умов життя та роботи, абоненту може знадобитися додатковий обсяг хвилин для дзвінків за кордон або мегабайти інтернету в роумінгу.
  2. Оптимізація бюджету. Пошук вигіднішої пропозиції з меншою абонентською платою або більшою кількістю доступних послуг.
  3. Спеціальні акції та бонуси. Оператори комбінують вигідні пропозиції, надають пільговий період користування, підписки на сервіси. Вчасна реакція на такі пропозиції — додаткові переваги.
  4. Оновлення стандартів надання послуг. З появою нових технологій (наприклад, таких як 4G) оператори вносять зміни до тарифів, щоб кожен зміг отримати доступ до прогресивних досягнень галузі.

Тож не варто втрачати можливість отримати більше послуг, заощадити чи користуватися комфортними умовами вже сьогодні.

Переваги тарифів Київстар, які може оцінити кожен

Київстар не зупиняється в покращенні умов обслуговування абонентів. Кожна нова лінійка тарифів робить послуги зв'язку зручніше та вигідніше та пропонує:

● збільшення трафіку і хвилин, безліміт на один чи кілька напрямків;

● спеціальні пропозиції в роумінгу — Роумінг як вдома, Ідеальний роумінг;

● гнучкі умови, які абонент може налаштувати під свої потреби — Суперсили, налаштування для контролю за безпекою дитини;

● вигідні комплексні пропозиції Все разом — мобільний зв'язок, домашній інтернет та телебачення за одну абонентську плату;

● контроль кількох номерів за одним особовим рахунком для контрактних клієнтів.

3  

Коли потрібний план знайдено, його підключення не займе багато часу та зусиль. Можна скористатися одним із варіантів:

● Мій Київстар;

● профіль на сайті оператора;

● зателефонувати за номером 477*1 або звернутися до одного з центрів обслуговування клієнтів.

Оператор пропонує не тільки зміну плану, а і форми отримання послуг — з передплати на контракт. Крім того, вигідні тарифи Київстар доступні й клієнтам інших операторів з послугою «Перенесення номера». Подайте заявку, отримайте нову картку та активуйте її в зазначений день. Процедура займає від 8 годин до 30 днів. Дає можливість зберегти доступ до акаунтів та платіжних інструментів, що зареєстровані з використанням номера телефона. А також залишатися на зв'язку з друзями, родичами та близькими.

*Реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100