реклама

реклама

Громадська ініціатива «Нові Люди» допомогла врятувати життя черкащанам, що присвятили себе  допомозі  іншим.

20130912164615

- Близько місяця тому ми дізналися про нещастя у родині черкаського священика Костянтина Ніколаєва, у якого лікарі виявили пухлину головного мозку, - розповідає активіст «Нових Людей» Максим Кохась. -   Батько п’яти дітей хворів уже понад рік, переживаючи постійний головний біль,  часткову втрату зору, і без знеболювальних  у нього уже не обходилося жодного дня. Ми допомогли зібрати 15 тисяч доларів – і днями у столичній клініці чоловіку уже зробили одну із двох,  необхідних йому, операцій.

«Новим людям» також вдалося, у практично рекордний строк, допомогти із коштами на операцію і волонтерці Валентині Прилуцькій, що свого часу «підіймала» обласне товариство «Просвіта», допомагала дітям-сиротам, а нині  - опікується і нашими військовими у зоні АТО. Після важкої травми хребта Валентина Кирилівна, щодня тамуючи сильний біль, продовжувала працювати на благо інших.

- Для нас завжди головним критерієм була допомога тим, хто допомагає іншим, - зазначив засновник черкаської громадської ініціативи «Нові люди» та однієї з найбільших ІТ-компаній «eKreative» Віктор Євпак. – Ми – не благодійний фонд, але ми можемо підіймати хвилю громадської активності - і цим не лише допомагати тим, хто цього потребує, але й ставати каталізатором  змін у   суспільстві, перетворенні його на суспільство  активних і небайдужих людей.

Про це інформує прес-клуб реформ

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100