реклама

реклама

21 травня з 12.00 до 18.00 у Черкасах відбудеться свято для всієї родини «Всі разом за сім’ю». Захід організовується в рамках відзначення 500-річчя Реформації.

У програмі - ігри для дітлахів, подарунки для дорослих та чимало сюрпризів для всіх. Дійство проходитиме одразу на трьох локаціях: у Долині троянд, на площі імені Б. Хмельницького та Соборній площі.

1. У Долині троянд о 12.00 стартує пізнавальна гра «Країна здоров’я». Вона розрахована на дітей віком від 6 до 12 років. Юних учасників подіять на команди, які матимуть пройти 6 тематичних станцій. В процесі дітлахи стрибатимуть на батуті, співатимуть караоке, кружлятимуть лабіринтом тощо, а також дізнаються, як бути здоровими. Кожен учасник гри отримає подарунок!

2. О 13. 00 від площі Б. Хмельницького до Соборної площі вирушить колона черкащан на підтримку сімейних цінностей. Мета ходи – нагадати черкащанам, що традиційні сімейні цінності, де кожен на своєму місці - це прекрасно!

3. О 13. 30 на Соборній Площі стартує концерт, у якому виступлять талановиті сім’ї Черкас. Під час пісенного дійства також відбудеться нагородження багатодітних родин та будинків сімейного типу нашого обласного центру.

Керівник медіакомітету з відзначення 500-річчя Реформації в Черкасах Юрій Бієвець

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100