реклама

реклама

Тричі на тиждень маю “вечірні посиденьки” в хлоп’ячій роздягальні секції з карате, бо в мене є власний каратист якому 8 років. Годину очікування дітлахів мами проводять у розмовах про те-се. І тут одна з мам із жалем розповідає, що не змогла купити квитки на потяг, а відпустку на роботі вже оформила й що робити не знає - треба сина відвезти до бабусі у Мелітополь.

Не довго міркуючи, пропоную їй подивитися квитки у Приват24, а раптом є. Через хвилину ми бачили 3 варіанти потягів до Мелітополя й вибір від плацкарту до люксу. Ще хвилина пішла на купівлю двох білетів в мобільному додатку Приват24. Тож ми купили квитки на потяг банально сидячи у хлоп’ячій роздягальні та за кілька хвилин. Так би мовити лайфхак для подорожуючих)

Тож якщо у касі залізничного вокзалу квитків немає, не все ще втрачено - варіанти завжди є.

Способи придбання квитків на потяг:

через Інтернет-банк «Приват24»;

на сайтi bilet.pb.ua;

за допомогою мобільного додатку Приват24;

через термінали самообслуговування;

за безкоштовним телефоном 3700.

Особливості електронних квитків на потяг:

База квитків банку збігається з базою даних Укрзалізниці для надання клієнтам найбільш актуальної інформації про вільні місця та ціни.

Електронний квиток із QR-кодом не треба попередньо обмінювати в касах вокзалу – достатньо його роздрукувати.

На напрямки за межі України, а також на потяги, що не забезпечені терміналами для зчитування QR-кодів, потрібно купувати квитки за кодом замовлення. Код замовлення необхідно обміняти на звичайний квиток не пізніше ніж за півгодини до відправлення потяга.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100