реклама

реклама

Ці прості поради допоможуть новачкам грамотно почати ведення справ на валютному ринку Форекс, мінімізувати можливі втрати та досягти успіху.

Порада 1: Будьте готові до збитків і не падайте духом через них

Кожен початківець повинен пам'ятати про те, що збитки - це нормальна частина процесу. Від цього не застраховані навіть самі досвідчені трейдери, які на валютному ринку працюють вже роками. Прийміть це як належне, адже за невдачею завжди слідує успіх.

Порада 2: Починати торги з чітко спланованим планом

Перед тим, як почати торги, досвідчений трейдер завжди будує докладний план і стратегію. У нього входять дані про те, якою сумою коштів він готовий ризикнути і на який дохід в результаті розраховує. Іншими словами, це називається розрахунок співвідношення ризику та можливого доходу. Успіх багатьох трейдерів обумовлений як раз чітким розумінням своєї мети і дій.

Порада 3: Не бійтеся ринку валюти

Багатьох початківців лякає те, наскільки нестабільний і не визначений валютний ринок forex. Страх ризиків потрібно подолати, та вивчити особливості функціонування цієї системи і дотримуватися порад і рекомендацій досвідчених гравців. Тільки так новачок відкриє для себе необмежені можливості Форекса і навчиться ними користуватися.

Порада 4: Не перекладати відповідальність на ринок, тенденції, фазу місяця

Трейдери, які вже досягли успіху на ринку Форекс, знають, що відповідальність за будь-який результат угоди лежить тільки на їх плечах. Не слід витрачати час і негативні емоції на те, щоб звинувачувати у збитках кого-небудь ще.

Порада 5: Новини впливають на торги

Досвідчені трейдери вміють користуватися гучними подіями, які значно впливають на рух цін на ринку. З досвідом трейдеру приходить розуміння того, як отримати користь з цього недовгого часу і отримати хороший прибуток.

Порада 6: Емоціям немає місця

Збитки часто тягнуть за собою рішення, ухвалені на емоціях. В разі невдачі, трейдер хоче відігратися, що призводить до нових збитків і ще більше засмучує його. В такому стані рішення приймаються поспішно, у діях немає рішучості, їм не передує ретельний аналіз. А це неприпустимо. Валютний ринок Форекс - це завжди ризик, але ніколи - азарт. Тут потрібно чітко слідувати плану.

Порада 7: Торговельна система

Кожен трейдер виробляє свою систему торгів на mt4 backtesting, яка підходить конкретно йому. Одним зручніше працювати по системі денних торгів, а інші віддають перевагу більш тривалим періодам. Незалежно від системи, для всіх трейдерів завжди діє наступне правило - не порушувати раніше складений план. Допоможуть досягти мети також і поради досвідчених трейдерів. Якщо невдалі угоди слідують одна за одною, то трейдеру рекомендується змінити збиткову стратегію.

Порада 8: Не ігноруйте тренди

Торгувати проти напрямку тренда - не виправданий ризик. Тренд є головною підказкою та направляючим шляхом для трейдера. Саме його дотримання гарантує зростання прибутку та успішні угоди.

Рада 9: Ніколи не забувайте про стоп-наказ

Дуже часто до збитків призводить невміння управляти своїм капіталом, тобто відсутність навичок мані-менеджменту. Щоб зберегти свої грошові кошти не варто забувати користуватися стоп-наказом.

Ці поради, складені досвідченими трейдерами, допоможуть швидше досягти результату на валютному ринку Форекс і почати рахувати прибуток, а не збитки.

Реклама*

 

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100