Будівельна компанія «Надія» оголошує старт продажів квартир в новобудовах в затишних районах міста Черкаси. Лише під час старту продажів діє акційна ціна на кв.м житла.

Благовісна, 210 105-ти квартирний житловий будинок по вул. Благовісна, 210. Розташований в центральному районі міста Черкаси. Будинок каркасно-монолітний, 17-ти поверховий. Зовнішні стіни з газоблоків 300 мм з утепленням мінераловатними плитами 70—120 мм, оздоблені декоративною штукатуркою. Покрівля утеплена пінополістеролом. Лоджії засклені. Висота стін в квартирах 2,70 м. Будинок з електроплитами, з вертикальним стояком і горизонтальною розводкою поквартирних стояків (передбачено місце для встановлення поквартирного обліку тепла).

Прибудинкова територія озеленена декоративними рослинами, облаштований дитячий майданчик, стоянка для автотранспорту, місця відпочинку, зона господарських площадок. На першому поверсі будинку офісні приміщення.

В пішохідній доступності знаходяться дитячі садки № 5, № 31, школи № 11, 12, поштове відділення № 15,  магазин Гранд-маркет, стоматологічна клініка, міська державна лікарня ветеринарної медицини, ресторан «Імперія», центральний ринок, БК «Дружба народів», магазини одягу та промислових товарів, аптеки.

ПП «Надія» оголошує СТАРТ ПРОДАЖІВ квартир по вул.. Благовісна, 210 . Лише під час старту продажів діє акційна ціна від 10620 грн./кв.м до 31 грудня 2017 року. В акційну ціну вже врахована 10% знижка за квадратний метр житла.

232-квартирний багатоповерховий будинок по вул. Тараскова, 5. Розташований в Південно-Західному районі міста Черкаси. Будинок каркасно-монолітний, 10-ти поверховий. Зовнішні стіни з газоблоків товщиною 300 мм з утепленням мінераловатними плитами товщиною 90 мм, оздоблені декоративною штукатуркою. Лоджії засклені. Будинок з електроплитами та опаленням від КП «Черкаситеплокомуненерго», з вертикальним стояком і горизонтальною розводкою поквартирних стояків (передбачено місце для встановлення поквартирного обліку тепла).

Тараскова, 5

На першому поверсі будинку продуктовий магазин. Облаштований дитячий майданчик, озеленена прибудинкова територія. Автостоянка, розрахована для більше 60-ти автомобілів.

Поруч школи № 27, 28, 32, дитячий садок № 89, Sport Life, жіноча фітнес-студія, магазин АТБ, Епіцентр, відділення Приватбанку, перукарні, аптеки, продуктовий, речовий, автомобільний ринки, відділення Ін Тайм, гриль-бар «Добряк», піцерія «Палермо» тощо. Зручна транспортна розв’язка.

ПП «Надія» оголошує СТАРТ ПРОДАЖІВ квартир по вул. Тараскова, 5. Лише під час старту продажів діє акційна ціна від 7950 грн./кв.м до 11 грудня 2017 року. В акційну ціну вже врахована 10% знижка за квадратний метр житла.

99-квартирний житловий будинок по вул. Нарбутівська 239. Розташований він на перехресті вул. Нарбутівської та Кобзарської (колишні вул. Петровського/Вербовецького). Будинок цегляний, 10-поверховий з одно- та двокімнатними квартирами. Зовнішні стіни з силікатної цегли товщиною 510-640 мм, з утепленням мінераловатними плитами товщиною 100 мм, оздоблені декоративною штукатуркою. Лоджії засклені, будинок з електроплитами, з вертикальним стояком і горизонтальною розводкою поквартирних стояків (передбачено місце для встановлення поквартирного обліку тепла).

Нарбутівська, 239

В дворі будинку двоповерховий новий магазин, автостоянка для автомобілів, гаражі, озеленена декоративними рослинами прибудинкова територія, облаштований дитячий майданчик, місця для відпочинку. Поруч школа № 22, дитячі садки № 77 «Берізка» та № 22 «Жайворонок», приватна середня школа «Перлина», продуктовий магазин, магазин «Прем’єр», Центр матері та дитини, Пологовий будинок, ПАТ «Юрія», поштове відділення № 20.

ПП «Надія» оголошує СТАРТ ПРОДАЖІВ квартир по вул. Нарбутівська, 239, м. Черкаси. Лише під час старту продажів діє акційна ціна від 7440 грн./кв.м до 11 грудня 2017 року. Це зручний час для придбання квартири по вигідній ціні. В акційну ціну вже врахована 20% знижка на квадратний метр житла. Будинок розташований в тихому місці, віддалений від центральних вулиць міста, де буде зручно родинам з дітьми дошкільного і шкільного віку - тут не лише навчальні заклади поруч, а й відсутній великий потік автотранспорту, тож батькам буде спокійно за безпеку малечі. В районі багато зелених насаджень, переважає приватний сектор житла. Якщо у Вас є бажання придбати квартиру в багатоповерховому будинку в цьому районі, то це чудова нагода інвестувати кошти в новобудову, яка прослужить на радість і добро родині багато років. А враховуючи той факт, що новобудов тут майже немає, це гарна можливість для вкладення грошей та для створення щасливого та теплого гніздечка для своєї сім’ї, рідних та близьких.

ПП «Надія» має власне РЕУ «Надія», яке приймає багатоповерхівки на баланс після здачі в експлуатацію, підтримує комфортні умови проживання мешканців.

Придбати квартири в зазначених будинках або в новобудовах в інших районах міста можна за адресою  м. Черкаси, вул. О.Дашковича, 27, тел.(0472)54-02-64, 0673254064, 0932938250 - http://nadiyabud.com ПП «Надія».

* Реклама

реклама

Інші матеріали по темі:

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100