реклама

реклама

Ніщо і ніхто не допоможе встановленню миру в Україні, крім нас самих. Таку думку в ефірі телеканалу «112 Україна» висловив народний депутат від «Опозиційного блоку» Олександр Вілкул.
mir-s-izmenennym-razmerom – Я не згоден, що нам допоможе тільки «диво». Нам не допоможе ні чудо, ні Трамп, ні Меркель, ні Макрон, поки ми не допоможемо самі собі. Найбільш зацікавлені люди, щоб в Україні був мир – це ми самі. Ніхто нам не допоможе – ні на Сході, ні на Півночі, ні на Півдні, ні на Заході, тільки ми самі, – підкреслив він.

Вілкул зазначив, що Україна повинна обіймати проактивну позицію в питаннях встановлення миру в країні і шукати різні компромісні шляхи розв’язання.

– Можна критикувати, ображати, йти на конфронтацію, парламент може приймати різні рішення, закони, – але треба розуміти, що якось ми повинні знайти компромісний формат, і війна повинна закінчитися, – зазначив він.

Нагадаємо, конфлікт на Донбасі став найтривалішим в Європі з часів закінчення Другої світової війни, перевищивши навіть конфлікт в Боснії.

– Скажу просто, як людина: що відбувся обмін полоненими – це найкраща подія року. А найкраще побажання на новий рік – щоб закінчилася війна. Так, все не просто. Так, сильна «партія війни». Але давайте боротися і вірити в краще майбутнє, – написав опозиціонер на своїй сторінці в Фейсбуці.

Раніше Вілкул сказав, що У Опозиційного Блоку є конкретний план, згідно з яким за півроку можна повернути мир на Донбас і в Україні. І після перемоги на виборах вони цей план обов'язково реалізують.

* Матеріал надано прес-службою політика.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-4 #2 Анатолій 02.01.2018 17:47
Цитую депутат:
З написаним погоджуюсь, але страшно, бо вже один обіцяв за дві неділі закінчить війну.

Та він і у вітанні з Новим роком згадував за зброю. А не краще ті гроші, що витратять на американську зброю та виділить на відновлення Донбасу??????????????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 депутат 02.01.2018 16:14
З написаним погоджуюсь, але страшно, бо вже один обіцяв за дві неділі закінчить війну.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100