реклама

реклама

За останні 30 років на Черкащині весна в середньому наступала 28 лютого. Однак, в 6 роках встановлювалася дуже рано - 1 декада лютого, а найбільш рання була у 2015 році і розпочалася 28 січня. При цьому, в 10 роках запізнювалася до 2-3 декади березня. Найпізніше весна відмічалася у 2013 році, коли весняний сезон розпочався аж 30.03.

sneg_taet

Цьогорічна весна не буде супроводжуватися стрімким наростанням тепла. Встановлення весняного режиму погоди, тобто стійкого переходу температури повітря через 0° у бік підвищення, в найближчі два тижні не прогнозується. Остаточно морози залишать територію області ближче до кінця березня.

Проте, до 20 березня спостерігатимуться значні температурні контрасти. Хвилі тепла чергуватимуться із затоками холоду на фоні випадіння різноманітних опадів: снігу, мокрого снігу та дощу.

Про це на своїй сторінці у “Фейсбук” повідомив директор Черкаського Гідрометцентру Віталій Постригань.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #1 Горген 22.02.2018 09:50
За прогнозом Українського ГМЦ з 23 по 25 лютого очікується значне погіршення погоди: сильні снігопади та зниження температури до -17 градусів по Цельсію! Є повідомлення від обласної комісії з надзвичайних ситуацій! Цікаво, в цей раз ЧЕЛУАШ знову "проспить" погіршення погоди! Пане Мельник, у Вас ще є час підготуватись!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100