реклама

реклама

Кожна нова модифікація смартфона має свої відмінні риси, завдяки яким нові гаджети стають популярними на ринку і їх прагне купити все більшу кількість людей. Питання удосконалення позначається і на ціні, тому важливо враховувати не тільки свої особисті переваги, але і фінансові можливості. Сьогодні ми розглянемо два мало не найпопулярніших смартфона бренду Samsung лінійки Galaxy - s7 і s9 plus. Ці портативні мобільні пристрої безумовно заслуговують вашої уваги, оскільки мають стильний дизайн, високу продуктивність і хорошу автономність роботи.

g47fuc5jl8mn14q648vr870vx

Поговоримо про витоки

Samsung Galaxy s7 був випущений досить давно. Поліпшена версія попередньої моделі з урахуванням та усуненням всіх помилок швидко закріпилася на ринку мобільних пристроїв і встигла завоювати звання флагмана. При цьому зміни торкнулися в здебільшого не дизайну пристрою, а його апаратної начинки. Особливо уважні люди звичайно помітили відсутність гострих граней по периметру корпусу і скляне покриття з обох сторін. Телефон приємно тримати в руках, а ось чи витримає він тепер падіння з висоти - зовсім інше питання.

Говорячи про внутрішні зміни моделі Samsung Galaxy s7, то процесор Exynos 8890, визнаний одним з найпотужніших в 2016 році, безумовно відпрацьовує своє і дозволяє користуватися телефоном із задоволенням. Будь-які складні ігри з гарною графікою, можливість виконувати кілька дій одночасно, швидкий серфінг в інтернеті - все це завдяки восьмиядерному процесору. У порівнянні з s6 можна помітити поліпшення якості фотографій при поганому освітленні - це завдяки удосконаленню камери. Збільшення обсягу батареї до 3000 мАг продовжило можливість користуватися ним без підзарядки близько 14 годин в режимі активного використання. Якщо вас зацікавила ця модель, можете придбати Самсунг galaxy s7 на bigmag, щоб не переплачувати і бути впевненим в якості і справжності продукту.

Коли телефон безперечно вартий своїх грошей

Величезний зручний дисплей з великою діагоналлю, наявність двох основних камер на задній панелі для створення фотографій чудової якості, зручне розташування сканера відбитку пальців, потужний восьмиядерний процесор, достатня кількість оперативної пам'яті відрізняє останній Samsung galaxy s9 plus від всіх інших моделей. Його вартість відлякує бюджетних покупців, але і можливості його розраховані на самі незвичайні умови, для людей, які цінують своє становище в житті і бажають завжди залишатися на зв'язку. Великий місткий незнімний акумулятор дозволяє використовувати телефон без підзарядки в режимі розмови близько доби, а широкий вибір кольорів корпусу припаде до душі навіть самим завзятим модникам.

Корпус телефону покритий склом з усіх боків, його дуже зручно тримати в руці, а дисплей телефону був визнаний кращим за версією експертів в першій половині 2018 року. Якісні стереодинаміки доставлять справжнє задоволення від прослуховування музики, як в навушниках, так і без них. Цей телефон не тільки виглядає дорого, але і повністю окупає себе за рахунок вбудованих можливостей і всіх переваг, які відкриваються перед його користувачем. Є у Samsung galaxy s9 + і ступінь пило вологозахисту. Девайс зібраний на совість, кожен зможе знайти в ньому те, що шукав.

7yj43guq5c6h0ajev0u7jx3q2

Сучасний світ не стоїть на місці, технологічний прогрес викидає на ринок все нові і нові пристрої, купувати які тепер можна не виходячи з дому - ще одна перевага мобільності. Новенький гаджет безумовно подарує вам годинник, дні, роки безперебійної роботи, можливість працювати, відпочивати, планувати свій час і ділитися найрадіснішими моментами з близькими друзями в соціальних мережах.

*реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100