реклама

реклама

Серед розмаїття забавок пухнасті звірятка з плюшу або штучного хутра завжди будуть серед фаворитів. Тут немає жодних секретів: м’які іграшки для дітей так легко завойовують серця та викликають симпатію, що їх люблять і чимало дорослих.

67345-1

Яку саме забавку купити? Що сподобається хлопчику чи дівчинці? Яким матеріалам віддати перевагу?.. На ці запитання знайдете відповіді на сайті мережі гіпермаркетів «АШАН»: auchan.ua/mjagkie-igrushki/. Тут можна ознайомиться з наявним асортиментом, визначитися з вибором, вивчити ціни на іграшки, а також дізнатися адреси найближчих магазинів мережі. Після такої ґрунтовної підготовки шопінг буде легким і приємним, а його результат — найкращим!

Новий друг має бути безпечним

Індустрія дитячих іграшок мало не щодня продукує новинки та дивує креативом. Здавалося б, що ще тут вигадаєш? Але асортимент забавок для малечі стає дедалі багатшим і розмаїтішим.

Шукаючи пухнастого друга для свого малюка, передусім зверніть увагу на матеріал, з якого зроблене звірятко. Аби не нашкодити дитині, він має бути гіпоалергенним.

Сучасні дитячі іграшки шиють з таких матеріалів:

- плюш;

- штучне хутро;

- текстиль;

- поліестер.

Вибравши іграшку, потріть її чистою бавовняною хустинкою. На ній не повинно залишитися кольорового сліду. Також виріб, який ви плануєте придбати, не повинен мати відчутного хімічного запаху.

Якщо подарунок призначається малечі до трьох років, зверніть увагу на вікові обмеження, наявність дрібних деталей, які дитина може проковтнути, тощо. Безпека — понад усе! Цей параметр однозначно має превалювати над дитячим бажанням.

67345-2

Ляльки, «мультяшки» та милі звірятка

Для дівчаток підійдуть ляльки, виготовлені з приємних на дотик матеріалів. Або невеликі плюшеві звірятка, схожі на справжніх чи стилізовані під мультяшних героїв. Тренд сезону — собачка у сумочці. Також маленьким принцесам стовідсотково сподобаються інтерактивні м’які іграшки, здатні на найпростіші дії та звуки.

Хлопчики зрадіють звірям, яких можна колекціонувати. Іграшковий собачка чи котик почасти замінить малюку домашніх улюбленців, котрих родина через ті чи інші причини не заводить. Чудовим подарунком для хлопчика стануть й інтерактивні забавки.

М’які іграшки ніколи не вийдуть з моди. Їх можна прати, вони довго мають новенький вигляд попри активне використання. Тому чудовим ведмедиком чи кошенятком залюбки бавитимуться ваші молодші діти чи малюк з іншої родини, котрому ви передасте іграшку.

*реклама

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100