реклама

реклама

Спільне бачення цих подій з «Локомотивом» в Лізі чемпіонів - сильній команді просто не щастить, причому систематично. Створюють вони реально моменти, причому вельми перспективні, грають не набагато гірше своїх суперників, а місцями і краще, але не виходить аж ніяк забити своє - що тут не роби. А у суперника м'ячі летять як намагнічені в ворота «Локо».

90523-1

Однак насправді все не так, і банальне «невезіння», це просто результат цілої низки допущених помилок. Відповідно, улюблене виправдання гравців, тренерів і багатьох фанів-оптимістів нічого спільного взагалі з суворою реальністю не має. Ясна річ, що є і роль випадку, але точно не тут. «Не щастить» можна сказати - це як у «Наполі» в матчі проти «ПСЖ», який відбувався паралельно із зустріччю футбольних команд в Порту. Неаполітанці впевнено прагнули вперед, створювали численні моменти, тим самим змушуючи Буффона неабияк потіти, нервувати і червоніти. Ну а потім змогли заробити, причому цілком чесно, заслужений пенальті, і забити вирішальний гол.

«Залізничники» в Порту грали удвох проти самотньо стоїть Касільяса, що вилітає з воріт на цілих 25 м. Здавалося б - один рух, і м'яч вже у воротах суперника, але не тут то було - замість чіткого закидання за комір Ікера гравці «Локо» влаштовують абсолютно неефективну в такій ситуації перепасовку. І це трапляється навіть не від наполегливого і хоч зрозумілого бажання дозволити партнерові забити м'яч - більше нагадує небажання брати на себе відповідальність за невикористаний момент. Ну ніяк, ніяк не можна говорити про якесь везіння або невезіння, коли твій форвард в чужій воротарської після події прострілу вдаряє по м'ячу так, ніби все це справа відбувається в FIFA19 і хтось за геймпадом непрофесійно реалізував суперудар. Але наявні на сьогоднішній день результати Ліги чемпіонів пояснити подібного роду мотивами точно вже не можна.

Що ж, будемо стежити за грою «Локо» на football24.ua і сподівається на те, що гравцям усе-таки вдасться розвинути свій потенціал.

90523-2

*реклама

реклама

Коментарі  

 
+3 #3 Прочерку 27.11.2018 22:35
Гроші не пахнуть? ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #2 Не байдуже 27.11.2018 18:20
Редакціє "Прочерку"! Ви взагалі чим керуєтесь, коли виставляєте такі теми навіть на правах реклами? Причому тут виступи російського столичного футбольного клубу до черкаських новин навіть на правах реклами? Чи ми щось "пропустили"?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100