реклама

реклама

Усе більше українців звертається до різних фахівців для виконання повсякденних та побутових послуг. У той же час багато достойних майстрів чи кваліфікованих спеціалістів намагаються знайти роботу за фахом та покращити своє фінансове становище.

Підробіток в Черкасах з Kabanchik.ua - це легкий спосіб заробітку, або пошуку основної роботи, де замовник знайде працівника, а виконавець роботу.

черкаси

Простий сервіс з широким вибором замовників

Сервіс Кабанчик був розроблений для вирішення побутових і бізнес питань. Проста реєстрація на сайті, яка займає декілька хвилин, дозволить безкоштовно обирати завдання на свій смак. Від вас потрібна буде лише деяка персональна інформація для підтвердження особистості, обрання міста і категорії завдань, по яким ви бажаєте працювати.

zarabotok

У вас є особистий транспорт, проте, ви не можете знайти роботу вантажоперевезення? Kabanchik.ua наразі має більш ніж 300 тис. зареєстрованих замовників, серед яких знайдеться клієнт і для вас. Для зручності користування сервісом розроблено мобільний додаток, за допомогою якого можливо не тільки управляти своїми завданнями але й оперативно вирішувати питання із замовниками, які виникають у процесі роботи.

ТОП затребуваних професій за рейтингом Kabanchik.ua

Інколи, виконання тієї чи іншої роботи простіше комусь доручити, аніж виконувати самому і причин цьому може бути безліч. Kabanchik.ua виділив категорії завдань, які є найбільш актуальними та затребуваними серед українців.

Домашній майстер. Замовники не завжди бажають витрачати власні сили та час. А тому, якщо ви володієте вміннями сантехніка чи електрика, такі завдання допоможуть покращити своє фінансове становище.

Будівництво. Якщо ви вмієте складати кошторис або виконувати будівельні роботи, являєтесь фахівцем своєї справи, то ремонт квартири з Kabanchik.ua за достойну оплату здійснити для вас не стане важким завданням.

Ремонт техніки. У час технічного прогресу, завдання у цій категорії залишаються актуальними. Бути фахівцем - це не тільки модно, але й фінансово вигідно.

Фріланс. Роботою в інтернеті наразі нікого не здивуєш. Проте, професіонали своєї справи завжди потрібні. Це може бути як набір тексту, так і розробка сайтів, дизайн або транскрибація записів.

Кур’єрські послуги. Така робота не потребує від вас спеціальних знань і вмінь. Достатньо лише бути пунктуальним та знати маршрут,   по якому слід доставити посилку.

перспективные категории

Разом із тим, роботи, які стосуються полагодження авто або укладання плитки, ремонту техніки та інше, є не тільки перспективними, але й прибутковими, оскільки графік та кількість завдань ви обираєте самостійно.

Не менш популярними залишаються завдання і пошук виконавця на виконання разових робіт. Ціна при цьому залежить не тільки від специфіки роботи, наявності спеціальних знань, але й області. Це пов’язано перш за все із актуальністю робіт у кожному із регіонів, а також рівнем життя населення.

Що стосується Черкас, то середній чек на кур’єрські послуги, становить 90 грн. При цьому за доставку ліків чи квітів у Києві можна заробити більше 110 грн.,  а в Дніпрі 100 грн. За прибирання квартири або офісного приміщення середній чек у Черкасах становитиме 560 грн., однак у Полтаві може варіюватись у середньому до  650 грн. За те, що ви відремонтуєте пральну машину, замовники готові у Києві заплатити 400 грн. На інші завдання у столиці ціни також частіше вище. Наприклад, послуги у вантажоперевізника у Черкасах і Полтаві на Kabanchik.ua у середньому становлять 580 грн., а це приблизно на 100 грн менше, ніж у столиці.

Kabanchik.ua – це простий і зручний сервіс, який зробить пошук потрібної роботи цікавим та фінансово стабільним зайняттям.

*Реклама

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 cвета 25.02.2019 10:47
І це все без оформлення трудових відносин. Ще одна тіньова схема ухилення від податків.А потім ниють-що погано живемо.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100