Як відомо, готувати сани потрібно влітку, а на дворі вже осінь, тож давно час задуматися над тим, що одягати взимку, щоб не мерзнути, але виглядати при цьому стильно і почуватися комфортно. Провідні світові дизайнери ще влітку представили свої зимові колекції, тому вже сьогодні можна сміливо робити висновки про найбільш яскраві та цікаві тренди сезону.

 

FF63B9EB-7E87-4605-9F6B-9A852E48197E

Хевлок

Цією дивною назвою охрестили особливу модель тренча з невеликим кейпом на плечах. Назва пішла від прізвища британського генерала Хевлока, який носив подібні плащі в середині XIX сторіччя. Сьогодні ця модель перекочувала в світ жіночої моди і стала особливо популярною після появи в ній герцогині Кетрін. У колекціях 2020 року кейп шиють з додаванням шкіри та бавовни, деякі з них виконані в контрастних кольорах та фактурах.

Об'ємні плечі

Фасон піджаків 80-х і 90-х перекочував в 2019 рік і справив фурор серед модників. На відміну від старих моделей, збільшені плечі в цьому сезоні отримали прості топи і футболки, а також светри і сорочки. Особливою популярністю такий фасон користується в вечірніх образах: костюмах, сукнях і комбінезонах. Багато з моделей додатково прикрашені рюшами.

Повсякденність

Відмінна риса зимових колекцій 2019-2020 — звернення до простих і зручних фасонів. Дизайнери зі світу високої моди нарешті пригадали, що жінкам потрібен одяг не тільки на вихід, але і на кожен день, для чого запропонували і більш «земні» варіанти жіночих образів. Відмінно впоралася з цим завданням Вікторія Бекхем, яка розробила цілу колекцію повсякденного, але красивого жіночого одягу.

Насичені кольори

Щоб розбавити зимову тьмяність і сірість, сучасні модні дизайнери пропонують образи, в яких домінує одна контрастна за своїм кольором річ: це може бути піджак, сорочка, светр або навіть пальто. Так, перевагу законодавці моди віддають в цьому сезоні лаймовому кольору. Найбільш повно цю тему розкрили у своїх нових колекціях Balenciaga, Nina Ricci і Issey Miyake. Таким чином дизайнери планують додати масивним зимовим образам життєрадісності і легкості.

Пуховики

Природно, що головний елемент кожної зими — це стильні, теплі і затишні пуховики, які в широкому асортименті представлені в інтернет-магазині «Студіо-Фешн» — https://www.studio-fashion.com/woman/modnaja-zhenskaja-odezhda/zhenskie-puhoviki/. У цьому сезоні у них з'явилася ще одна важлива функція — пуховики стали елементом вечірнього гардеробу. Наприклад, Moncler, представили пуховик-плаття, а Hermes — елегантну куртку-піджак.

Купити зимовий одяг світових брендів в Україні

На сайті магазина https://www.studio-fashion.com/ представлений зимовий одяг провідних світових дизайнерів. Тут ви можете знайти як речі з нової колекції, так і культові моделі попередніх років. При цьому магазин також працює за попереднім замовленням, що дозволяє привезти потрібну вам річ з Європи.

*Реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100