реклама
Sucurity Police

реклама

Цьогоріч пандемія та карантин докорінно змінили ритм нашого життя. Зламалися десятиліттями уставлені закони буття і традиції. Навіть навчальний процес школярів та студентів набув суттєвих новацій: дистанційне навчання, складання іспитів в режимі відеоконференції, відміна підсумкової атестації та нівелювання результатів ЗНО на відзначення випускників медалями.

Стипендія

Проте на Маньківщині в команді ВО «ЧЕРКАЩАНИ» та в члена ради ЧОО ВО «ЧЕРКАЩАНИ» Миколи Северина підходи щодо підтримки найобдарованіших краян залишилися незмінними. Зокрема, днями на спільному засіданні ради районної організації та депутатської фракції ВО «ЧЕРКАЩАНИ» головним питанням порядку денного було призначення іменних стипендій найобдарованішим випускникам загальноосвітніх шкіл району.

Цього річ із 175 одинадцятикласників освітянський відбір на «золоту медаль» поталанило здолати 9. Юнаки та юнки не лише вирізнялися рівнем знань зі шкільних предметів, але були активістами громадського життя, успішно захищали честь шкіл та району на олімпіадах, спортивних змаганнях і турнірах.

Гордістю педагогів, батьків та громади є маньківчани Юлія Вечірко, Анна Лисенко, Андрій Олійник, Святослав Заїчко, іваньківчанки Любов Широкопояс та Діана Остроушко, бучанка Юлія Вовкотруб, а також Валерія Шевченко з Молодецького та Каріна Бузівська із Чорної Кам’янки. Тож майбутні студенти щомісячно впродовж навчання у вишах одержуватимуть іменні стипендії ВО «ЧЕРКАЩАНИ». Таким чином, когорта обраних розширилася до дев’ятнадцяти.

Ось так представники політичної сили в районі докладають зусиль, аби юнь Маньківського краю могла самореалізуватися.

Матеріал надано пресслужбою ВО «Черкащани»

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100