реклама

реклама

До списку «100 географічних брендів України» за версією Forbes потрапила пивоварня «Уманьпиво». В останньому номері журналу «Forbes Ukraine» (за липень-серпень, 2020) великий розділ присвячено українським брендам, імена яких відображають власні міста, селища та місцевості.

IMG_5896

«Ми відзначили компанії, які збудували успіх на шанобливому ставленні до рідного краю та людей» - ідеться у повідомленні прес-служби «Forbes Ukraine».

Черкащина на мапі, опублікованій у журналі, представлена лише двома брендами, серед яких – пивоварня «Уманьпиво».

«Прихильність та довіру споживачів не можна купити. Вони приходять, коли робиш дійсно якісний і натуральний продукт. І ця номінація підкреслює те, що пивоварня «Уманьпиво» цілком може стати візитною карткою не лише Умані, Черкащини, а й України в цілому. Проте таких результатів неможливо було б досягнути без сильної команди. І  мені приємно, що у нас вона саме така» - говорить СЕО компанії «Уманьпиво» Ігор Кисіль.

До слова, пивоварня «Уманьпиво» третій рік поспіль представляє Україну на міжнародних ринках, експортуючи продукцію в 10 країн світу і активно працює над розширенням географії експорту.

IMG_5738

Довідка про компанію:

Пивоварня «Уманьпиво» – український виробник пива, сидру, квасу та лимонаду. Це одна з найстаріших пивоварень України, заснована у 1878 році. Підприємство випускає натуральне чисте пиво згідно Баварського закону про чистоту пива 1516 року (у складі вода, солод і хміль) та не використовує у виробництві жодних замінників солоду.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100