ТМ Waissburg стала офіційним партнером наймасштабнішої футбольної події країни – Суперкубку-2020.

Афіша

«Ми не вперше підтримуємо український футбол, але вперше – партнери Суперкубку. Впевнений, що гра буде сповнена яскравих моментів та емоцій. Адже футбол, по праву, є найпопулярнішою грою не лише в Україні, а й у цілому світі. Саме тому його називають спортом №1», – сказав СЕО компанії «Уманьпиво» Ігор Кисіль.

Зазначимо, що у вівторок, 25 серпня, у фіналі за Суперкубок України з футболу на НСК «Олімпійський» у поєдинку зійдуться ФК «Шахтар» та ФК «Динамо». До речі, у прямому ефірі гру транслюватимуть ТРК "Україна" та ТК "Футбол" 1/2/3. Початок зустрічі – 25 серпня о 21:00 за київським часом.

Довідка про компанію:

Пивоварня «Уманьпиво» – український виробник пива, сидру, квасу та лимонаду. Це одна з найстаріших пивоварень України, заснована у 1878 році. Підприємство випускає натуральне чисте пиво згідно Баварського закону про чистоту пива 1516 року: тільки вода, солод і хміль та не використовує у виробництві жодних замінників солоду. Наразі асортимент продукції включає: лінійку пива ТМ Waissburg 4-х сортів, класичну лінійку: «Пшеничне», «Медове», «Жигулівське з Умані», живий квас, лінійку сидрів і «Лимонад з Умані». Продукція представлена у всіх обласних центрах України та експортується у понад 10 країн.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100