Пивоварня «Уманьпиво» отримала гран-прі, 6 золотих медалей, одну срібну та почесний кубок  –  такі результати «XXIII Міжнародного конкурсу пива, безалкогольних, слабоалкогольних і зброджених напоїв, мінеральних та пивних вод, солоду пивоварного».

 photo_2020-08-31_15-30-46

«Приємно, що журі високо оцінило наш оновлений дизайн лимонаду, який ми презентували лише декілька місяців тому. Відтак наш «Уманський лимонад» отримав почесний кубок – ділиться СЕО компанії «Уманьпиво» Ігор Кисіль. – Не залишили без уваги і наші новинки – «Софіївське Блонд Ель» та «Waissburg HOP». Їх відзначили золотими медалями. Нагороди, які отримала пивоварня  «Уманьпиво» - це результат наполегливої праці нашої великої, злагодженої команди. І важливі вони не лише для нас, як для виробника, а й, у першу чергу, для споживачів. Адже це вкотре підтверджує, що, обираючи продукцію «Уманьпиво», ви вживаєте якісний та натуральний продукт».

Найвищу нагороду – Гран-прі – отримало пиво «Waissburg Blanche» (за найвищу якість пива світлого пшеничного стилю пшеничний Ель (Weizenbier/Weissbier Ale) 2020 року)

Золотими медалями відзначили:

  • «Waissburg Hop» (а високу якість пива світлого м.ч.с.р 8,0-11,9% стилю Світлий Лагер (Pale Lager ) 2020 року)
  • «Софіївське Блонд Ель» (За високу якість пива світлого пшеничного стилю пшеничний Ель (Weizenbier/Weissbier Ale) 2020 року)
  • «Уманський Лимонад Яблуко» (За високу якість сильногазованого безалкогольного напою 2020 року)
  • «Уманський Лимонад» класичний (За високу якість сильногазованого безалкогольного напою 2020 року)
  • «Golden Lemon» (За високу якість сидру 2020 року «Голден Лимон»)
  • «Golden Apple» (За високу якість сидру 2020 року «Голден Яблуко»)

Срібною медаллю відзначили продукцію Waissburg за високу якість пива світлого м.ч.с.р 8,0-11,9% стилю Світлий Лагер (Pale Lager ).

Крім того, пивоварня «Уманьпиво» нагороджена почесним кубком за кращий дизайн зовнішнього оформлення безалкогольного напою в пляшках «Уманський лимонад».

Компанія-організатор конкурсу «Укрпиво» зазначила, що цьогоріч - наймасштабніший конкурс за кількістю поданих зразків продукції та учасників. Серед конкурсантів було 34 виробники, які загалом представили 133 зразки продукції.

Нагадаємо, що минулого року пивоварня «Уманьпиво» здобула 4 золоті та 2 срібні медалі за високу якість продукції.

Довідка про компанію:

Пивоварня «Уманьпиво» – український виробник пива, сидру, квасу та лимонаду. Це одна з найстаріших пивоварень України, заснована у 1878 році. Підприємство випускає натуральне чисте пиво згідно Баварського закону про чистоту пива 1516 року (у складі вода, солод і хміль) та не використовує у виробництві жодних замінників солоду.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100