Кандидатів у депутати до Смілянської та Чигиринської міських рад від «ЄС» представила 14 жовтня співголова фракції політичної партії «Європейська Солідарність» у Верховній Раді України Ірина Геращенко.

125(1)  

Символічно, що представлення двох міських команд відбулося в День захисника України, адже чимало кандидатів від «Європейської Солідарності», які балотуються в ради всіх рівнів, пройшли горнило війни, знають ціну життя і розуміють, наскільки важливо, щоб зміни в країні творили фахові і патріотичні люди.

– Я хочу нагадати, що на Черкащині за роки війни загинули 232 Герої, - відзначила пані Геращенко. – Думаю, що всі, хто прийшов на сьогоднішню зустріч, погодяться, що в Україні є три біди – це війна, викликана російською агресією, є пандемія коронавірусу, до якої влада виявилася зовсім неготовою, і є ті байдужі люди, які кажуть «какая разніца». Вони втомилися від війни, хоч жодного дня на ній не були. Все це є великою загрозою для майбутнього України.

Команда «ЄС» в усіх регіонах оновлюється і посилюється. Представники ЄС наголосили, що до їхньої команди приєднуються люди, які дійсно поділяють ідейні цінності партії. Це військові, медики, представники малого і середнього бізнесу і багато молоді.

141

До Смілянської міської ради команду «Європейської Солідарності» поведе ветеран війни, «кіборг» Олександр Тимошенко, який також балотується на посаду міського голови Сміли.

Жертви, які принесли заради волі і незалежності України воїни, що полягли в різні роки на російсько-українській війні, не повинні бути марними, наголосив кандидат:

«Я ухвалив для себе рішення балотуватися на посаду міського голови Сміли, тому, що для мене, як і для багатьох хлопців, які воювали, девізом слугують слова «Армія. Мова. Віра». Ідучи в органи місцевого самоврядування, ми дещо модернізували його «Виклик-Завдання_Контроль-Результат». Ми переконані, за підтримки жителів міста Сміла, у нас вийде втілити в життя все заплановане».

Представив кандидат на посаду смілянського міського голови і команду, з якою планує змінювати місто, яке давно вже стало заручником некомпетентного керівництва і має безліч проблем як інфраструктурних, так і соціальних, медичних, освітніх.

111

Отож, до Смілянської міської ради у першій п’ятірці балотуються: директор ТОВ «Сміла-Райагропостач» Роман Груша, підприємець Валерій Милостяк, директорка Смілянського будинку культури Ірина Швед, директорка НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3-колегіум» Тетяна Карло, директор Смілянського міського територіального центру надання соціальних послуг Олександр Лисенко.

Перемоги смілянській команді побажав лідер Черкаського обласного осередку ПП «Європейська Солідарність» Роман Сущенко:

«Ми пишаємося, що нашу партію в Смілі представляє така чудова команда. Разом ми зможемо перемогти і перетворити це місто на справді європейське».

У ході візиту до Сміли представники «ЄС» відвідали і місцеву лікарню. На жаль, попри не перший місяць боротьби з пандемією коронавірусу, медики досі нарікають на нестачу ліків, кисневих концентраторів та захисних засобів. Плече підтримки підставляють благодійники, зокрема БФ Петра Порошенка, який передав закладам охорони здоров’я не на один мільйон гривень захисних костюмів, медикаментів та життєво необхідного обладнання, попри те, що було закладено 65 млрд грн у Державному фонді по боротьбі з коронавірусом, частину з яких просто «закатали» в асфальт. У цей же час в бюджеті на наступний рік планують видатки на доплати правоохоронцям, працівникам СБУ, проте – не медикам. І це, на думку «ЄС», не може не обурювати, адже саме лікарі зараз на передовій у боротьбі з COVID-19.

113

У цей же день обласна команда «ЄС» відвідала і славне козацьке місто Чигирин, де поспілкувалася і обговорила з кандидатами у депутати від «Європейської Солідарності» найбільш болючі проблеми міста та перспективи його розвитку.

– Подивіться на нашу команду в Парламенті. Ніхто не вірить, що нас лише 27. Нам кажуть: «Ви все встигаєте – захищаєте країну, пишете закони, спілкуєтеся з виборцями». Так, нас 27. Але ми такий собі «парламентський спецназ». І ми дуже хочемо, щоб в кожному місті України «Європейська Солідарність» була такою ж дієвою, - наголосила Ірина Геращенко.

До Чигиринської міської ради балотуються: фахівець по зв'язках з громадськістю та пресою ТОВ  «Скатексоларсолюшнз Юкрейн» Олег Бунь, підприємиця Руслана Вдовіченко-Бунь, викладач Чигиринського коледжу Уманського університету садівництва Ігор Маслак, завідуюча аптекою Євгенія Гасаненко, інженер ТОВ "КОМПАНІЯ "СПОРТ -ІН" Олександр Федорович, соціальний педагог Чигиринського навчально-реабілітаційного центру Алла Щербина, підприємиця Надія Головко.

– Чигиринщина – це козацький край і козаки у нас ще не перевелися, – відзначив ветеран АТО, кандидат у депутати до Чигиринської міськради Олександр Дмитрійчук. – Ми переконані, що наше місто потрібно змінювати і то радикально. Воно має величезний туристичний потенціал. Ми не будемо говорити популістичними гаслами, однак почнемо з соціальної підтримки чигиринців, залучення інвесторів, створення нових робочих місць.

Наостанок керівник Черкаського обласного осередку «Європейської Солідарності» Роман Сущенко наголосив, що вони налаштовані створити потужні команди на всіх рівнях місцевого самоврядування, які допоможуть сформувати спроможні бюджети для громад на наступний рік.

– Ми точно готові змінити регіональну політику, - підсумував Роман Володимирович.

*Передвиборна агітація

реклама

Коментарі  

 
-4 #9 Папір 16.10.2020 12:41
Цитую Свiй:
Гидко що заради номера у списку люди йдуть пiд запроданським прапором мародера.


Та там ще треба розібратися, чи воювали вони в окопах,чи в тилу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #8 Свiй 15.10.2020 23:18
Гидко що заради номера у списку люди йдуть пiд запроданським прапором мародера.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #7 Solid/ 15.10.2020 13:40
поплічникм Мародера, Злодія і Зрадника.
... може вони його нарешті навчать як пуіна із "первомаєм" поздорвляти.
АТОвці вже забули загиблих у путінсько-порошенківських котлах добробатівців?
Даремно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #6 18000 15.10.2020 13:37
“Я від Кудактіна”. Хто і як йтиме на вибори від “Європейської солідарності”
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #5 Гарний козак 15.10.2020 13:36
Не той ,що в окопах воював,а той, що від мобілізації втік,це Ви пані Ірино привели приклад щодо Чигиринського представика, невдало.Він активно працював керівником осередку партії регіонів.Одне радує, що таких, чигиринці не оберуться.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 Віра 15.10.2020 13:25
Дивлячись на список партії та її лідерів, можна констатувати, що цей актив вже зараз опиняється фактично у руках однієї особи, і яким чином вона розпоряджатимет ься ним – покаже час. Інтерес постаті Кудактіна очевидний і лежить на поверхні. Він явно не у площині риторики “Армія.Віра.Мова” та похідних, якою вже більше року цементують електорат Петра Порошенка. Втім звинувачувати його у чомусь важко, тому що він банально перемагає у грі, правила якої прийняли всі її учасники. А під час гри, як відомо, правила не змінюють.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 Квартет 15.10.2020 13:18
Попри агресивну критику кадрової політики партії “Слуга народу” з боку “Європейської солідарності”, місцеві вибори показують, що у Порошенка і самі не гребують “традиційними” вітчизняними підходами до формування списків кандидатів. Коли перевага віддається лояльності та наближеності до лідера, що своїм фінансовим та управлінським ресурсом забезпечує контроль над осередком. “Хто платить, той і замовляє музику”, тобто добирає кандидатів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Армія 15.10.2020 13:13
Гречуха каже, що 232 ВОЇНА ЗАГИНУЛО, вічна їм слава.Але б загинуло меньше, якби склади охороняли та не дали 5 складів взірвати, а Воїнам не було чим воювати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Не тільки 15.10.2020 13:08
лідер Черкаського обласного осередку ПП «Європейська Солідарність» Роман Сущенко

А Кудактін хто? Чи Сущенко для виборів,а після Сущенко в Париж. А добрі гроші пишуть,"Я хочу Європейські Черкаси...взути і забути.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100