реклама

реклама

Володимир Зеленський заявив, що хоче, аби Верховна Рада працювала на державу. Якщо у країні буде політичний колапс через неможливість дійти згоди щодо законопроєкту по КСУ, можливий і розпуск парламенту.

image

Президент прокоментував можливість розпуску Верховної Ради в ефірі "Свободи слова", повідомляє 24 канал.

Зеленський зазначив, що в Україні є багато нестабільних речей – коронавірус, Донбас, економіка. Глава держави хоче, аби парламент працював на державу. За його словами, діяльність Ради залежатиме від висновків, які зроблять депутати.

Якщо буде політичний колапс, конфлікт, якщо я побачу, що немає підтримки у Верховній Раді, насамперед серед "Слуги народу", то виходитимемо з цього кута навіть у такий спосіб (розпуск ради – 24 канал),

– пояснив Зеленський.

Та додав, що парламентарі повинні розуміти свою відповідальність.

Зверніть увагу! 27 жовтня Конституційний Суд прийняв скандальне рішення, визнавши неконституційними окремі положення антикорупційного законодавства. Тобто скасував систему е-декларування. У відповідь Зеленський вніс до Ради законопроєкт, Звільнити всіх суддів КСУ і набрати нових: Зеленський подав у Раду проєкт закону яким пропонує припинити повноваження суддів Конституційного суду. А також визнати його рішення про декларування "нікчемним" та таким, що не має правових наслідків. Така ініціатива глави держави розділила суспільство на два табори: тих, хто підтримує її, та тих, хто проти.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #3 СОЛДАТ 03.11.2020 23:22
Цитата -"Зеленський зазначив, що в Україні є багато нестабільних речей – коронавірус, Донбас, економіка. Глава держави хоче, аби парламент працював на державу. За його словами, діяльність Ради залежатиме від висновків, які зроблять депутати." Сама нестабільна річ у нашій краіні - це психіка "гаранта".Воно і зрозуміло - регулярне куріння айкосів ( а схоже що ними не обходиться) до добра не доводить.Мабуть нашого зеленого Буратіну вже почав точити шашіль.Перспектива у нього одна -на дрова :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Ойййй 03.11.2020 20:54
Он уже говорил что если число заболевших будет 8 тыс. он введёт полный карантин, уже 8850, где полный карантин? Вот и с Верх. Радой так будет, зачем слушать этого пустобреха и вешателя лапши.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Хватит ли денёг 03.11.2020 17:32
У депутан на перевыборы? Или им снова придётся затянуть пояса? Понятно, народу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100