Charisma - кращі європейські бренди в одному місці.

28576773-625a-424e-831f-4ba0fa256828

Багато мультибрендових майданчиків в Україні надають дуже обмежений, і часто дублюючий асортимент від суміжних постачальників. Це несправедливо, адже європейський покупець потопає в розмаїтті нових і вже перевірених часом брендів, причому за справедливою ціною.

У нас є магазини європейського зразка з великим вибором ексклюзивної продукції, проте їх ще доведеться пошукати. Ми зробили це за вас, і представляємо вашій увазі один з кращих на наш погляд бутиків в категорії преміального одягу - Charisma. Тут ви знайдете не просто великий вибір, що складається з найвідоміших брендів Америки та Європи. Це інтелектуальний простір для створення свого особистого стилю з усіх доступних компонентів світовому покупцеві.

Бутик є офіційним представником багатьох відомих марок з Італії, Німеччини та інших країн Європи. Він володіє значним списком ексклюзивних послуг, які ви не зустрінете більше ніде в нашій країні. Компанія була створена, щоб надати можливість досвідченим покупцям відмовитися від постійних поїздок на шопінг до Європи, і отримати весь необхідний сервіс тут.

0b1f1d1f-893f-4495-97b8-29b00a14781c

Наприклад в Charisma ви можете замовити пошиття костюма від Lubiam - престижного бренду виробів з тканини кращого зразка. Крім того тут можна за індивідуальними мірками замовити сорочку від Van Laack - одного з головних виробників сорочок в світі. Також компанією представлений офіційний інтернет-бутік в якому зібрані товари з десятків різних категорій для швидкого шопінгу вдома.

Замовлення можна оформити з доставкою в будь-який регіон, а для жителів столиці присутня інша унікальна можливість. Ваші покупки принесе професійний консультант, який допоможе з підбором і розповість про нюанси догляду за ними і їх комбінування. Хочете особистий підбір стилю за запитом - не проблема. У магазині працюють професійні стилісти, які допоможуть вам у формуванні нового образу абсолютно безкоштовно, при цьому використовуючи все доступне різноманіття асортименту.

Даний інтернет-магазин підходить для покупок всією сім'єю, оскільки пропонує широкі колекції одягу як для дорослих, так і для підлітків. Він гарантує оригінальну якість кожного виробу, а представлені тут бренди використовують виключно дорогі натуральні матеріали і вкрай скрупульозні в кожній дрібниці виробництва. Тут також проходять регулярні розпродажі. Це відмінний варіант для шопінгу - придбати якісні брендові речі за дуже привабливою ціною.

*Реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100