реклама

реклама

Канівська, Черкаська, Звенигородська, Катеринопільська центральні районні лікарні новий рік розпочали з подарунків від Благодійного фонду «МХП – Громаді».

ВАНТАЖ

Про це повідомляє пресслужба Благодійного фонду «МХП – Громаді».

Днями лікарням передали багатофункціональні медичні ліжка з електроприводом. Така підтримка медзакладів відбулася у межах започаткованої співпраці Благодійного фонду «МХП – Громаді» та Благодійного фонду «Міжнародна Асоціація Підтримки України». 38 ліжок з Німеччини розподілили між лікарнями Черкащини, Київщини, Миронівщини.

На Звенигородщині та Катеринопільщині багатофункціональні ліжка для лікарні передав заступник Голови правління МХП з корпоративної соціальної відповідальності Ігор Лещенко. Він зазначив, що компанія постійно трансформується і шукає різноманітні способи допомоги громадам, де представлені підприємства Групи, зокрема і завдяки поставкам гуманітарних вантажів. Така допомога у партнерстві з міжнародною організацією – це додаткова можливість забезпечити заклади  охорони здоров’я та освіти, що утримуються за рахунок  державного чи місцевого бюджетів.

Звенигородка - гумвантаж.

Сучасні ліжка обладнані фіксаторами, завдяки яким можна зручно розмістити пацієнта, та електроприводом, який дає змогу лікарю чи навіть самостійно пацієнту регулювати висоту ложе та кут нахилу головної секції для лежання чи сидіння.

– Завдяки  «МХП – Громаді» наш медичний заклад зміг пережити складні часи стрімкого збільшення кількості хворих на COVID-19, - зауважує головний лікар Черкаської ЦРЛ Микола Гуськов. – Коли держава «буксувала», фонд та місцеві підприємці нам підставили плече. Лікарня отримала апарати для штучної вентиляції легень, кисневі концентратори, багатофункціональні ліжка, а медики - засоби індивідуального захисту, продукти харчування під час цілодобового чергування. Завдяки такій допомозі ми змогли набратися сили, забезпечили необхідний рівень, що дало змогу стабілізувати ситуацію.

Медичні ліжка буде розподілено між анестезіологічним, гінекологічним, реанімаційним та хірургічним відділеннями, пацієнти яких потребують особливого догляду та невідкладної допомоги.

Черкаси

Як зауважив директор ТОВ «НВФ «Урожай» і депутат облради від ВО  «Черкащани» Олександр Воскобойнік, який передавав допомогу Черкаській ЦРЛ,  на той момент подібні контрзаходи проводилися по всій країні, адже відлік інколи йшов на години, навіть не дні.

– Кожен свідомий громадянин мав нагоду проявити свою активну позицію та долучитися до спільної реалізації подібних проєктів соціальної допомоги, - зауважив Олександр Воскобойнік, побажавши, щоб обнови знадобилися переважно у планово-оздоровчих цілях.

Черговий транш гуманітарної допомоги для лікарень перебуває на етапі розмитнення.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100