Lego Minecraft — це не просто конструктор. Це безліч нових світів, які ви можете створити власноруч. Серед них: закинуті шахти, гігантські ферми, зелені рівнини з рослинами та круті скелі. Придбавши Лего Майнкрафт в ALLO, ви відкриваєте нові горизонти для своєї фантазії й отримуєте можливість поринути у нескінченну цікаву гру.

140586337_1355808801445641_4799472123142288355_o

Особливості серії

Всю серію Лего Майнкрафт можна умовно розділити на кілька ігрових локацій. Серед них:

  • край та пустинний всесвіт — безліч елементів для створення пустинних пейзажів та незвичайних елементів світу;
  • природа — дерева, рослини, каміння та безліч тварин — все це знайдеться в ігрових наборах Лего;
  • ферми — багато персонажів серії полюбляють вирощувати на своїх городах моркву, пшеницю, гарбузи, кавуни, а також піклуються про домашніх тварин — котів, курей, свиней;
  • шахти та фортеці — в деяких із них можна знайти скарби, а в деяких — натрапити на охорону, наприклад, криперів, павуків або вогнедишних драконів.

Майже кожен набір дає змогу створювати різні варіанти ігрової зони. А зібравши декілька, ви можете переробити їх власноруч, створивши абсолютно новий світ.

До того ж у грі чимало персонажів, як позитивних, так і негативних. Кожен із них має свої аксесуари та унікальні приладдя для праці. Отож, зібравши всю колекцію наборів Майнкрафт, ви отримаєте ще й колекцію оригінальних міні-фігурок, аналогів яким немає у жодній серії конструктора.

Чому варто придбати Майнкрафт?

Конструктори Лего — це завжди висока якість і різноманіття. А Майнкрафт — це різноманіття у подвійному розмірі. Такої кількості деталей немає в жодній серії конструкторів, адже вони повністю дублюють усі предмети і деталі відомої комп’ютерної гри.

Отож, якщо бажаєте, щоб ваша дитина менше часу проводила біля комп’ютерних моніторів та гаджетів, запропонуйте їй офлайн-варіант гри. З наборами Лего це цікаво і, що найголовніше, цілком безпечно, адже використаний у розробці пластик не містить шкідливих речовин.

*Реклама

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100