реклама
Sucurity Police

реклама

Останній циклон південної серії «VOLKER» у найближчі три доби створить серйозні випробування складними погодними умовами.

зображення_viber_2021-02-11_10-40-12

Про це повідомляє начальник Черкаського обласного центру з гідрометеорології Віталій Постригань.

Наразі атмосферні фронти вищезгаданого циклону підійшли до західних кордонів Черкащини, і там розпочалися опади, які впродовж дня поступово «накриють» всю область. Буде дуже слизько! Адвекція тепла зумовить підвищення температури повітря, тому льодяний дощ та мокрий сніг перейдуть у дощ.

За розрахунками, сьогодні о 20-23 год. центр циклону перетне наш регіон і відкриє доступ ультраполярному вторгненню арктичного повітря.

Температура різко знизиться і завтра вранці 12 лютого очікуємо 9-14º морозу, і знову сипатиме снігом до неділі 14 лютого. Із небезпечних явищ прогнозуємо: посилення вітру до 15-20 м/с, хуртовини, снігові замети, ожеледь, на дорогах ожеледиця, значний сніг.

Враховуючи різкі коливання температури повітря, випадання опадів у різних фазах, дорожнім та комунальним службам слід завчасно подбати про обробку доріг протиожеледними реагентами. А також прикласти максимум зусиль для очищення доріг та тротуарів від подальшого значного накопичення снігу.

Нагадуємо, що після снігопадів «ударять» 20º морози.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100