реклама

реклама

Організація простору і освітлення в будь-якому приміщенні є найважливішим компонентом комфорту, затишку і безпеки. За допомогою елементарного променя світла вдасться істотно перетворити простір, поліпшити його в кілька разів і забезпечити комфортні умови, як для роботи, так і для відпочинку. У цій справі ефективну допомогу надасть інтернет-магазин «Brille», де є світильники на будь-який смак.

_viber_2021-01-09_11-40-43

Категорії освітлювальної техніки надані величезною кількістю пропозицій. Будь-то офіс, виробниче приміщення, будинок або квартира в будь-якому випадку Магазин Brille забезпечить комфортний вибір. Доставка покупок здійснюється по всій Україні з можливістю попередньо перевірити працездатність і характеристики.

Основні категорії світильників

Є дві великі групи освітлювальних приладів. Вони поділяються залежно від того де саме будуть використовуватися:

  • Інтер'єрні. Використовуються всередині приміщень. У цю категорію входять настінні і настільні лампи, бра, торшери, точкові світильники, спрямовані і багато іншого. Мінімальний показник захисту становить IP20.
  • Вуличні. Застосовуються для освітлення прилеглих територій, доріг, будинків і різних споруд. Мають мінімальний клас захисту IP43-44, що гарантує захист від вологи, води і вандалізму.

Оптимальним рішенням під численні завдання є LED-світильники. Це сучасна категорія освітлювальних приладів з мінімальними витратами електрики, але якісною основою для реалізації своїх завдань.

Зонування приміщень

Освітлювальні прилади є непоганим способом забезпечити зонування квартири, офісу або будь-якого приміщення. Вибираючи тут Brille.ua освітлювальні прилади вдасться зробити акцент на певних моментах. Наприклад, висвітлювати кухню, при цьому не створювати точкове освітлення в їдальні, щоб зонувати ці два об'єкти.

Додаткове зонування здійснюється із застосуванням перегородок з гіпсокартону, скла та інших матеріалів. Найчастіше зонування виконується в невеликих квартирах, де необхідно розділити одну велику кімнату на кілька функціональних приміщень.

Brille – переваги співпраці

Зручний формат пошуку сприяє ефективному вибору тієї чи іншої техніки. Звернення до менеджерів і консультантів дозволить придбати кращі освітлювальні прилади, ґрунтуючись на своїх перевагах і бюджеті. Крім того по Україні є 25 діючих магазинів Brille, де в асортименті є весь спектр освітлювальних приладів під будь-які завдання і потреби. Відвідувачі магазинів можуть оцінити роботу техніку прямо на місці.

*Реклама

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Особливості черкаського 09.03.2021 14:42
Перекладу. Магазин "Окуляри", який торгує світильниками та люстрами. Оце втирають в очі містечковим!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100