реклама

реклама

Учасниць скандальної зйомки випустили з в'язниці і депортували в Україну. Одна з 12 дівчат поки залишається в ОАЕ через коронавірус.

2612469

Про це повідомляє Кореспондент із посиланням на ТСН.

Українок, серед яких і жашківчанка, які були затримані в Дубаї після відвертої фотосесії на балконі хмарочоса, депортували в Україну. Відзначається, що після майже десятиденного перебування в місцевій в'язниці 11 українок повернулися на батьківщину. Одна дівчина залишилася в ОАЕ через коронавірус. Також не прилетів в Україну імовірний організатор зйомки.

Після прибуття додому дівчата відразу почали викладати в соцмережі радісні пости, проте в аеропорту уникали камер і не давали коментарів.

Як пише Сегодня, одна з дівчат, візажістка Катерина Кащенко, неохоче пішла на контакт із журналістом видання. Вона зазначила, що метою поїздки в Дубай були «ню-фотографії, нічого іншого».

Також Кащенко назвала "жахливими" умови утримання у в'язниці ОАЕ.

Нагадаємо, 3 квітня в Дубаї заарештували групу дівчат за зйомку в оголеному вигляді. Дванадцяти українкам, які брали участь у фотосесії, загрожувало до шести місяців в'язниці.

реклама

Коментарі  

 
+1 #6 Олесь 14.04.2021 14:47
Їх в аеропорту батогами шмагати треба було за те що зганьбили країну перед всим світом
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #5 МІСЦЕВИЙ 14.04.2021 13:24
Коли запланована пресконференція ?Спікер зміг би провести.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #4 Голос разума 14.04.2021 12:21
Цитата: "Вона зазначила, що метою поїздки в Дубай були «ню-фотографії, нічого іншого».". Т.е. потаскухи летели в ОАЭ чтобы целенаправленно нарушать местное законодательств о. Ещё пара-тройка таких скандалов и ОАЭ закроет украинцам безвизовый въезд в страну.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Бувший 14.04.2021 09:56
Їм надзвичайно пощастило, років з двадцять тому Емірати не були такі толерантні. Тоді могло б закінчитися, якщо не камінцями то палицями...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #2 Зоя 14.04.2021 01:17
Не полонянки а шльондри
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Сидоров 13.04.2021 22:09
Читав , що дівчата жалілись на погане відношення до них у їхній тюрмі. Плакались дуже. Але ж до них відносились там як до порушників їх моралі, тобто як до проституток. Фактично позуючи голими на балконі в чужій країні, вони порушили їх Закон, ї показали себе як простипоми. Там їм не тут. Не все можна.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100