реклама

реклама

Будь-який черкаський школяр може стати володарем головного призу акції “Вперед на фестиваль коміксів в Дубаї!” - подорожі на 4 чоловік на фестиваль коміксів Comic Con в Дубаї.

064173_EXST_PB_RU_crm_image

Умови акції достатньо прості - відкрийте карту Юніора Мастеркард, відвідайте навчальний захід «ЮніорБанк» і беріть участь у розіграші поїздки в «Дубаї».

Навчальним заходом може слугувати екскурсія з класом зі школи в відділення «ПриватБанку», участь в бізнес-квесті для юніорів «Історія однієї купюри» або квест-кімната «Загублені в банку» від «ЮніорБанку»

Зареєстрація учасників проводиться на сайті акції . Для цього потрібно натиснути кнопку «Брати участь в акції», ввести номер телефону і пароль з СМС-повідомлення;

Визначення переможців відбуватиметься шляхом випадкового комп'ютерного відбору.

Учасники акції отримають брендовані світшоти (150 призів), брендовані рюкзаки (150 призів),  аголовний переможець - подорож на 4 чоловік на фестиваль коміксів Comic Con в Дубаї. Подорож включає в себе: авіапереліт Київ - Дубай - Київ, 5 ночей (6 днів) в готелі 5 зірок, в сімейному номері (сніданок включений), 1 день в IMG World of Adventure з відвідуванням обраних зон, вечеря на чотирьох чоловік в ресторані, страховка, візова підтримка, трансфер і інші послуги на розсуд організатора акції.

Поспішайте, адже акція діє до 31 січня 2017 року і кожен має шанс стати її переможцем!

Про це інформує прес-служба ПриватБанку

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100