реклама

реклама

Сезонні квіти – завжди найбажаніші

krasnie-piony
  • Літо – тепле, благодатне, з яскравими фарбами. У цей період популярні польові квіти – ромашки, дзвіночки, волошки та багато інших. Якщо ваша дівчина любить ромашки – сміливо даруєте їй букет цих красунь. Також найбільш затребувані троянди, букет півоній, а в кінці літа – айстри.
  • Осінь – щедра пора, яка у багатьох народів асоціюється зі збиранням врожаю, із підготовкою до зими. З осінніх квітів найпопулярніші: гладіолуси, айстри, жоржини, хризантеми, цинії. Їх яскраве забарвлення радує погляд та допомагає змиритися з думкою, що незабаром настануть холоди.
  • Зима – довга, сніжна, сувора. У цей час особливо приємно бачити яскраві, пишно пофарбовані свіжі квіти з сильним, приємним запахом! Тому найчастіше купують троянди, особливо, з таких всесвітньо відомих центрів культивування цих квітів, як Еквадор і Кенія. Також взимку часто шукають хризантеми, орхідеї, тюльпани, гербери.
  • Весна – чудовий час, коли природа прокидається, щоб дарувати красу та яскраві фарби. По схилах пагорбів та лісових узліссях рясно цвітуть незабудки, в лісах – ніжні красені конвалії. Ближче до кінця весни зацвітають витончені нарциси та тюльпани. Також мають попит тропічні красуні кали.

Букет свіжих квітів – це чудовий комплімент та подарунок

Вибрати хороший подарунок завжди складно, особливо, якщо хочеться справити враження. Але якщо замовити квіти – це спрощує задачу. А такі компанії як BuketLand зможуть швидко організувати доставку квітів в Києві і по всій Україні. Хтось святкує день народження? Зазначає угоду на роботі, або підвищення по службі? Попереду весілля? Квіткова композиція стане прекрасним жестом турботи та уваги.

Унікальність квітів в тому, що їх можна використовувати для привітання будь-якого типу – особистого, коли вручаєте букет коханій людині, професійного, коли даруєте троянди або лілії колезі. Потрібно лише підібрати доречну композицію, що зробити зовсім нескладно. Тому якщо намічається привід для привітань, виберіть хороший букет, замість солодощів чи однотипних сувенірів.

Чудовий вибір – букети-компліменти, виконані зазвичай з одного або декількох соло квітів. Це може бути троянда або орхідея, гербера або гортензія.

Такі букети ідеально підійдуть як знак зацікавленості на першому побаченні, а також для корпоративних заходів, коли потрібно приділити увагу багатьом, а виділяти когось особливо не можна. Букет в знак подяки не порушить правил етикету, залишить приємне враження навіть у малознайомих одержувачів.

Мініатюрні букети-компліменти створюють загальний настрій, не перетягуючи на себе особливої уваги. Вони прекрасні супутники на багатьох заходах.

Красиво виглядають такі букетики в дитячих руках, як подарунок вихователю чи вчителю.

pion-rozoviy

Вигідні умови замовлення онлайн

Замовити онлайн – це вигідно та зручно, тому що зробити це можна в будь-який час доби. Навіть пізно вночі або у вихідний день, в будь-яку погоду квіти будуть доставлені в раніше обумовлений час, за вказаною замовником адресою.

Всі букети квітів збираються з урахуванням індивідуальних побажань клієнтів, доставляються тільки найсвіжіші та красиві рослини. Разом з ними можна також замовити доставку будь-яких додаткових подарунків. Адже близькій людині буде набагато приємніше разом з красивим букетом отримати коробку шоколадних цукерок або якусь милу й оригінальну дрібничку. Деякі компанії навіть надають послугу з доставки квітів в інші країни. Це дає можливість привітати зі святом родича або знайомого, який в цей час знаходиться за кілька тисяч кілометрів.

Крім того, відпадає необхідність у виснажливих відвідуваннях квіткових магазинів у пошуках оригінальної композиції.

*Реклама

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #1 Мастер-флорист Безенчук 16.06.2021 14:43
Букеты с кистями авторской работы от нашей фирмы - новинка и писк ковидного сезона.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100