реклама

реклама

Уже зовсім скоро на Черкащині з’явиться унікальний арт-об’єкт «Серце України». Його збудуть до 30-річчя Незалежності України на Шполянщині поблизу Мар’янівки нині Звенигородського району. Він символізуватиме єдність областей країни та географічний центр України, який за визначенням науковців знаходиться неподалік цього місця.

2

До створення «Серця України» долучився і Благодійний фонд «МХП – Громаді», надавши допомогу на його будівництво у сумі 2 мільйони гривень.

Директорка Благодійного фонду «МХП - Громаді» Тетяна Волочай, яка взяла участь у туристичному форумі на якому був презентований проєкт «Серце України», відзначає символізм арт-об’єкту.

7

«Ми пишаємося тим, що можемо бути дотичними до створення чогось особливого. Чогось, що довгі роки служитиме людям і нагадуватиме про приховані символи, адже «Серце України» сповнене символізму. Це і єдність областей, і наша Незалежність і географічний центр країни. А ще – єдність влади, бізнесу, благодійників та меценатів у розбудові країни. Єдність у якій і створюється цей унікальний арт-об’єкт», - прокоментувала Тетяна Волочай.

Нова туристична принада Черкащини матиме вигляд кола, утвореного крил. Кожна пара крил символізуватиме одну область України. Й кожна з них матиме свій унікальний орнамент, що характерний для конкретної області.

8

Проєкт «Серце України» голова Черкаської облдержадміністрації Олександр Скічко презентував під час туристичного форуму, що пройшов 23 липня у Субботові на Чигиринщині. За його словами, на будівництво цього об’єкту не буде витрачено жодної бюджетної копійки. Усе – за кошти меценатів, яким голова облдержадміністрації цього ж дня подякував на своїй сторінці у Фейсбук, закликавши українців приїжджати на Черкащину та почути, як б’ється серце України.

«Цей арт-об'єкт ми будуємо без копійки бюджетних грошей. Я дякую всім меценатам. Це не лише черкаські компанії, а й всеукраїнські», - зокрема написав Олександр Скічко.

1

Відкрити «Серце України» планують 23 серпня – у переддень 30-ї річниці Незалежності України.

Про це повідомляє Благодійний фонд «МХП – Громаді».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 Степанич 25.07.2021 22:21
Просто подумайте, з якою метою створюють благодійні фонди.
Одна з них - формування позитивного іміджу материнської компанії в суспільстві.
Тобто імідж не дуже гарний, а його треба покращити.
Адже незадоволені селяни не дають розширяти бізнес - будувати нові курники.
А так ми вам "намисто", а ви нам "золото"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Сидоров. 25.07.2021 20:10
І що? Пенсії у людей вже гідні, тепер благодійникам можна витрачати гроші на артоб'єкти. Арт , звичайно архіпотрібен , але дуже вже не своєчасно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100