реклама

реклама

Фестиваль сімейних цінностей My Family Fest відбудеться у Долині троянд 2-3 жовтня. Він ініційований фондом «МХП-Громаді», який реалізує проекти корпоративно-соціальної відповідальності компанії МХП.

ДТ

Як відомо, нещодавно Голова правління МХП Юрій Косюк прийняв рішення про відмову від логотипу «Наша Ряба»: 20 цифрових копій логотипу виставлено на продаж на найбільшій у світі криптовалютній біржі Binance. Кошти від аукціону буде направлено саме на проведення My Family Festival.

«Наша Ряба» давно стала народним брендом. Це перша асоціація, коли говорять про куряче м’ясо, думають про смачний обід у родинному колі, святкові клопоти, спільне приготування страв… «Наша Ряба» допомагала зміцнювати сім’ї та збирала їх щодня за одним столом протягом 20 років. Тому продаж логотипів для інвестицій в цінність зміцнення родини — логічний крок» — зазначив заступник Голови правління МХП з корпоративно-соціальної відповідальності Ігор Лещенко.

Кожен охочий може придбати логотип на відкритому аукціоні, який триватиме з 26 по 31 серпня 2021 року, а усі виручені кошти будуть передані громадській організації «Українська сімейна фундація», яка організовує активне та змістовне сімейне дозвілля, мотивує родини спілкуватися щиро й відкрито.

Завдяки вирученим коштам на фестивалі My Family Festival встановлять 7 відкритих локацій, які символізуватимуть сімейні цінності. Волонтери та майстри проведуть лекторій живих сімейних історій, кулінарні майстер-класи, створять з учасниками дерево спогадів, розкажуть про планування сім’ї та залучать до командних ігор. Упродовж фестивалю буде оформлено 7 яскравих фотозон, 2 жовтня проведуть концерт, а 3 — влаштують перегляд сімейного кіно.

Більш детальна інформація про фестиваль буде згодом опублікована на офіційній сторінці БФ «МХП-Громаді» у Facebook.

Про це повідомляє пресслужба БФ "МХП Громаді"

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100